Подписаться
Roman Dvykaliuk, Роман Двикалюк
Roman Dvykaliuk, Роман Двикалюк
The National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine,НУБіП України
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Propolis Drops as Evidence for Dilution of Propolis by Honey Bees?
R Dvykaliuk, L Adamchuk, K Pylypko
Bee World, 1-7, 2022
32022
Development of bee colonies based on early spring feeding according to the developed scheme
LO ADAMCHUK, SV BOIARCHUK, KV LAVRINENKO, RM DVYKALIUK, ...
32019
Development of safety and quality of propolis as a food raw material
R Dvykaliuk, L Adamchuk
ТВАРИННИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, 25, 2023
22023
Review of national regulatory requirements for propolis quality for compliance with international standards
R Dvykaliuk, L Adamchuk, A Antoniv, S Sevin
Animal Science and Food Technology 13 (2), 16-25, 2022
22022
Development of a propolis collecting device
RM Dvykaliuk, LO Adamchuk
Animal Science and Food Technology 12 (3), 2021
22021
Перспективи отримання води з гнізда медоносних бджіл
Р Двикалюк, Л Адамчук
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
12021
Testing of the collecting propolis device on the bee farms in different regions of Ukraine
R Dvykaliuk
Scientific Works of National Uni-versity of Food Technologies 29 (2), 85-100, 2023
2023
Формування безпечності та якості прополісу як харчової сировини
R Dvykaliuk, L Adamchuk, A Antoniv, L Bal-Prylypko
Animal Science and Food Technology 14 (1), 26-48, 2023
2023
Exploring the composition of propolis as a subject of processing into food products
R Dvykaliuk
Technology audit and production reserves 3 (3 (71)), 2023
2023
New factors influencing the propolis productivity of bee colonies
RM Dvykaliuk, LO Adamchuk, DV Lisohurska
Publishing House “Baltija Publishing”, 2022
2022
Перегляд національних нормативних вимог до якості прополісу на відповідність міжнародним стандартам
R Dvykaliuk, L Adamchuk, A Antoniv, S Sevin
Animal Science and Food Technology 13 (2), 16-25, 2022
2022
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО НА ВМІСТ ЗАЛИШКІВ АНТИБІОТИКІВ
ЛО Адамчук, ГВ Постоєнко, ЛВ Баль-Прилипко, РМ Двикалюк, ...
Редакційна колегія, 154, 2022
2022
Overview of types (kinds) of propolis collected by Apis mellifera
R Dvykaliuk, L Adamchuk
5th International Scientific Conference Agrobiodiversity for Improving the …, 2021
2021
New approach to defining the type (kind) of propolis
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук
5th International Scientific Conference Agrobiodiversity for Improving the …, 2021
2021
Розробка пристою для одержання прополісу високої якості
Р Двикалюк, Л Адамчук
У збірнику висвітлено результати актуальних напрямів наукових досліджень у …, 2021
2021
МІСЦЕ ПРОПОЛІСУ У ТРЕНДАХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук, Я Бріндза
2021
ОСНОВНІ ЧИННИКИ ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ЯКІСТЬ ПРОПОЛІСУ
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук, МІ Черник
2021
Пристрій для збору прополісу
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук
2020
Device for propolis collection
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук
Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2020
2020
Пристрій для збору прополісу
РМ Двикалюк, ЛО Адамчук
Наукові і технологічні виклики тваринництва у ХХІ столітті:Міжнародна …, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20