Follow
Tatyana Golovach
Tatyana Golovach
PhD
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Lactic bacteria in the digestive tract of poultry
NK Kovalenko, TN Golovach, EI Kvasnikov
Mikrobiologiia 58 (1), 137-143, 1989
131989
Опыт совместного культивирования лактобацилл
ТН Головач
Микробиологический журнал, 23-25, 2004
102004
Адгезия молочнокислых бактерий к эпителию кишечника сельскохозяйственных животных/[Коваленко НК, Касумова СА, Головач ТН]
НК Коваленко
Микробиол. журн 52, 76-79, 1990
81990
Influence of cryopreservation and lyophilization on exopolysaccharide synthesis and viability of Xanthomonas campestris pv. campestris IMV B-7001
TN Golovach, LI Groma
Mikrobiolohichnyi Zhurnal (Kiev, Ukraine: 1993) 75 (1), 14-20, 2013
42013
Лактобацили: заморожування при низьких та ультранизьких температурах
ТМ Головач
Методи одержання чистих культур мікроорганізмів та їх довгострокового …, 2004
42004
Vlieanie kriokonservatsii i liofilizatsii na sintez ekzopolisaharida i jiznesposobnost’Хantomonas campestris pv. campestris ІМВ В-7001. V: TN Golovach, LI Groma
TN GOLOVACH
Microbiologichnyi zhurnal 75 (1), 14-20, 2013
22013
Lowering of allergenic properties of milk proteins. Technological approaches
VP Kurchenko, TN Golovach, VI Kruglik, VD Haritonov, EY Agarkova
Dairy industry, 73-75, 2012
22012
The adhesion of lactic acid bacteria to the intestinal epithelium of agricultural animals
NK Kovalenko, SA Kasumova, TN Golovach
Mikrobiologicheskii Zhurnal 52 (3), 76-79, 1990
21990
Hydrolytic regulation of component properties
VA Asafov, NL Tankova, EL Iskakova, TN Golovach, VP Kurchenko, ...
National Academy of Sciences of the Republic of Kazakhstan, 2020
12020
Использование полисахаридов для снижения горького вкуса гипоаллергенных пептидов гидролизата белков сыворотки молока
VP Kurchenko, TN Golovach, NV Sushinskaya, MI Shramko, LR Alieva, ...
2023
Снижение аллергенности бета-лактоглобулина путем его термической денатурации и ферментативного гидролиза
VP Kurchenko, TN Golovach, EV Chudnovskaya, MI Shramko, LR Alieva, ...
2023
Влияние хитозана на продление срока хранения кисломолочных продуктов с Lactobacillus acidophilus
VP Kurchenko, TN Golovach, KI Majorova, MI Shramko, AD Lodygin, ...
Dairy Industry, 2022
2022
The effect of chitosan on prolonging the shelf life of lactic acid products with Lactobacillus acidophilus
VP Kurchenko, TN Golovach, KI Majorova, MI Shramko, AD Lodygin, ...
Dairy Industry, 2022
2022
Extensive enzymatic hydrolysates of whey and colostrum proteins for specialized food.
TN Golovach, VP Kurchenko, VA Asafov, EL Iskakova, NL Tankova
2021
Nanocomplexes of beta-cyclodextrin with liposoluble vitamins and peptides of milk protein hydrolyzate for functional food products.
VP Kurchenko, ES Symonenko, TN Golovach, KI Mayorov, VG Tsygankov, ...
2021
Нанокомплексы бета-циклодекстрина с жирорастворимыми витаминами и пептидами гидролизата белков молока для функциональных продуктов питания
VP Kurchenko, ES Simonenko, TN Golovach, KI Majorovа, VG Tsygankov, ...
Food Processing Industry, 2021
2021
Biological activity of the fermentative hydrolyzates of milk whey proteins
TN Golovach, OI Kravtsova, NV Dudchik, VP Kurchenko
Dairy industry, 70-74, 2016
2016
DATABASE FOR DEPOSITARY DEPARTMENT OF MICROORGANISMS
V Brovarnyk, TM Golovach
Mikrobiolohichnyi Zhurnal (Kiev, Ukraine: 1993) 77 (5), 81-86, 2015
2015
База данных для депозитария культур микроорганизмов
ВВ Броварник, ТМ Головач
Мікробіологічний журнал, 81-86, 2015
2015
New kinds of organic fertilizers
VV Lapa, VA Tikavyj, AA Golovach, AS Vasko, TV Dembitskaya
1999
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20