Follow
Mykola Oseyko
Mykola Oseyko
професор Національного університету харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія рослинних олій
МІ Осейко
1042006
Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products
M Oseyko, N Sova, M Lutsenko, V Kalyna
Ukrainian Food Journal 8 (3), 544-559, 2019
332019
Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения
ЕИ Шеманская, НИ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-31, 2012
242012
Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products
М Oseiko, T Romanovska, V Shevchyk
142020
Інноваційні технології та безпечність олійножирової продукції
М Осейко, В Кіщенко, І Левчук
Харчова і переробна промисловість 3, 22-24, 2008
122008
Technological and chemical aspects of storage and complex processing of industrial hemp seeds
M Oseyko, N Sova, D Petrachenko, S Mykolenko
Національний університет харчових технологій, 2020
112020
Substantiation of hemp seeds storage and processing technologies for functional, dietary and specialty products. Review
M Oseyko, N Sova, K Chornei
Національний університет харчових технологій, 2021
102021
Tekhnolohiia roslynnykh olii
M Oseyko
Varta, Kyiv, 2006
102006
Antimicrobial and antifungal activity of model drugs on the basis of food plant extracts in the systemic concept of health
M Oseyko, V Shevchyk, O Pokryshko
Ukrainian journal of food science, 70-82, 2019
92019
Геродієтичні продукти, БАД і геропротектори у системі КТІОЛ
МІ Осейко
Молочна промисловість 3, 51-55, 2008
92008
Функціональний продукт в концепції ендоекології здоров’я
МІ Осейко, ТІ Романовська, ВІ Шевчик
72017
Аналіз факторів небезпеки продукції в технохімконтролі олієжирових виробництв
ІВ Левчук, МІ Осейко, ВК Тимченко
Технологический аудит и резервы производства 5 (2 (19)), 21-25, 2014
72014
Фосфоліпідні жирові продукти функціонального призначення
ЄІ Шеманська, НІ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-30, 2012
72012
Технологiя рослинних олiй
МI Осейко
72006
Білок і білково-ліпідні продукти
МІ Осейко
Харчова і переробна промисловість 12, 10-11, 2004
72004
Нанотехнології ліпідовмісних продуктів, екстрактів і добавок в системі КТІОЛ®
МІ Осейко
Химия и технология жиров. Перспективы развития масложировой отрасли: ІІ …, 2009
62009
Functional products and preparations in the systemic concept of health
M Oseiko, V Shevchyk, T Romanovska
Ukrainian food journal, 661-673, 2017
52017
Дослідження характеристик та окиснювальної стабільності рижієвої олії з наступним купажуванням
ЄМ Шульга, ЄІ Шеманська, АО Демидова
НТУ" ХПІ", 2016
52016
Застосування ліпідів овечої вовни для функціональних косметичних засобів та фармацевтичних препаратів.
МІ Осейко, ТІ Романовська
42019
Еlena Pokryshko
M Oseyko, V Shevchyk
Antimicrobial properties of model drugsin the systemic concept of health …, 2018
42018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20