Follow
Mykola Oseyko
Mykola Oseyko
професор Національного університету харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія рослинних олій
МІ Осейко
1212006
Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products
M Oseyko, N Sova, M Lutsenko, V Kalyna
Національний університет харчових технологій, 2019
462019
Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения
ЕИ Шеманская, НИ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-31, 2012
242012
Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products
М Oseiko, T Romanovska, V Shevchyk
182020
Інноваційні технології та безпечність олійножирової продукції
М Осейко
Харчова і переробна промисловість, 22-23, 2008
162008
Tekhnolohiia roslynnykh olii
M Oseyko
Varta, Kyiv, 2006
152006
Substantiation of hemp seeds storage and processing technologies for functional, dietary and specialty products. Review
M Oseyko, N Sova, K Chornei
Національний університет харчових технологій, 2021
132021
Technological and chemical aspects of storage and complex processing of industrial hemp seeds
M Oseyko, N Sova, D Petrachenko, S Mykolenko
Національний університет харчових технологій, 2020
132020
Antimicrobial and antifungal activity of model drugs on the basis of food plant extracts in the systemic concept of health
M Oseyko, V Shevchyk, O Pokryshko
Ukrainian Journal of Food Science, 70-82, 2019
102019
Білок і білково-ліпідні продукти
МІ Осейко, А Українець, Л Хомічак
Харчова і переробна промисловість, 10-11, 2004
102004
Аналіз факторів небезпеки продукції в технохімконтролі олієжирових виробництв
ІВ Левчук, МІ Осейко, ВК Тимченко
Технологический аудит и резервы производства 5 (2 (19)), 21-25, 2014
92014
Фосфоліпідні жирові продукти функціонального призначення
ЄІ Шеманська, НІ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-30, 2012
92012
Functional products and preparations in the systemic concept of health
M Oseiko, V Shevchyk, T Romanovska
Ukrainian food journal, 661-673, 2017
82017
Геродієтичні продукти, БАД і геропротектори у системі КТІОЛ
МІ Осейко
Молочна промисловість, 51-56, 2008
82008
Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я
МI Осейко, ТI Романовська, ВI Шевчик
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 192-203, 2017
72017
Технологiя рослинних олiй
МI Осейко
72006
Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів: Навч. посіб
ЄІ Шеманська, ІГ Радзієвська
К.: НУХТ, 2020
62020
Нанотехнології ліпідовмісних продуктів, екстрактів і добавок в системі КТІОЛ®
МІ Осейко
Химия и технология жиров. Перспективы развития масложировой отрасли: ІІ …, 2009
62009
Peculiarities of the lipid composition of sunflower wax
M Oseyko, T Romanovska, V Shevchyk
Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 236-245, 2021
52021
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами
ЄІ Шеманська
Харчова промисловість, 80-85, 2016
52016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20