Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навчальний посібник Н Машта, О Бенчук, Г Бенчук, Л Акімова, О Дейнега Рівне.: О.Зень., 2015 | 9 | 2015 |
Організаційні механізми створення та функціонування екологічних стежок: монографія ТМ Микитин, СМ Остапчук, НО Машта, АВ Прокопчук http://ep3.nuwm.edu.ua/13254/, 2018 | 6 | 2018 |
Особливості моделювання комплексного показника якості плавлених сирних продуктів функціонального спрямування НО Машта Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 108-112, 2011 | 4 | 2011 |
Нова шкала для оцінки якості плавлених сирів та плавлених сирних продуктів НО Машта Вісник Львівської комерційної академії. Вип 10, 12-18, 0 | 2 | |
DIGITAL-МАРКЕТИНГ У ДІЯЛЬНОСТІ ВИРОБНИКІВ ЦЕМЕНТУ С Бенчук, Н Машта, І Дейнега Економіка та суспільство, 2023 | 1 | 2023 |
Організація захисту прав споживачів медичних послуг як функція управління закладом охорони здоров’я Н Машта, В Жданюк, Р Паш Економіка та суспільство, 2022 | 1 | 2022 |
ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ Н Машта, О Поліщук, В Василенко Економіка та суспільство, 2023 | | 2023 |
БІДНІСТЬ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ-ЗАГРОЗЛИВА ОЮ Поліщук, НО Машта DEVELOPMENT OF MODERN SCIENCE, EXPERIENCE AND TRENDS 3, 83, 2022 | | 2022 |
Особливості менеджменту організацій, їх адаптивної політики в умовах змін О Савченко, Н Машта, О Поліщук Mechanism of an economic regulation, 50-54, 2022 | | 2022 |
Designing of processed cheese products taking into account quality indicators and cost of raw materials N Mashta Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 21 (2), 173-182, 2022 | | 2022 |
МЕТОД ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА В ОЦІНЮВАННІ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТИПУ «КАФЕ» Н Машта, О Поліщук, О Савченко Економіка та суспільство, 2022 | | 2022 |
Управління асортиментом як вагома складова конкурентоспроможності підприємства ОО Шелест, НО Машта ІІI Всеукраїнська науково–практична конференція здобувачів вищої освіти та …, 2019 | | 2019 |
Сучасні інформаційні системи для управління асортиментом АВ Семканич, НО Машта ІІI Всеукраїнська науково–практична конференція здобувачів вищої освіти та …, 2019 | | 2019 |
Особливості класифікації сучасного асортименту сірників НО Машта Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта …, 2019 | | 2019 |
Оцінка якості сірників вітчизняного та закордонного виробництва ЛМ Масюк, ОІ Примак, НО Машта І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (27-28 листопада 2018 …, 2018 | | 2018 |
Особливості використання житнього борошна у складі сирних запіканок НО Машта Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: Матеріали V …, 2018 | | 2018 |
Особливості стимулювання збуту фермерськими господарствами К Шевченко, Н Машта Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і …, 2017 | | 2017 |
Особливості товарної політики підприємств хлібопекарської галузі І Савицька, Н Машта Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і …, 2017 | | 2017 |
Особливості використання каналів розподілу продукції на хлібозаводах ОЮ Шулепа, НО Машта Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і …, 2016 | | 2016 |
Особливості використання соняшникового лецитину у харчовій промисловості НО Машта Матеріали ІIІ Міжнародної науково-практичної Iнтернет-конференції «Актуальні …, 2016 | | 2016 |