Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using ir-radiation A Zahorulko, M Yancheva, M Serik, S Sabadash, M Savchenko-Pererva | 22 | 2019 |
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням МЛ Серік Харків: ХДУХТ, 2008 | 10 | 2008 |
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ... Харків: ХДУХТ, 2015 | 9 | 2015 |
Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм МЛ Серік, ІВ Шурдук Харків: ХДУХТ, 2018 | 7 | 2018 |
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive M Golovko, M Serik, T Golovko, V Polupan Ukrainian Food Journal, 236-242, 2014 | 6 | 2014 |
The scientific substantiation of technology of protein and mineral semi-finished products of health purpose ML Serik, TM Golovko Nauka I Studia, Przemysl, 2012 | 6 | 2012 |
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products. I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak | 5 | 2014 |
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом НП Головко, МЛ Серик, ТН Головко, МП Бакиров Восточно-европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 20-23, 2013 | 5 | 2013 |
Tekhnolohiia miasnykh posichenykh vyrobiv iz vykorystanniam napivfabrykatu bilkovomineralnoho MP Holovko, ML Serik, TM Holovko, VV Polupan Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii 44 (2 …, 2013 | 4 | 2013 |
Content and biological value of protein in grain of spring barley accessions NI Vasko, ML Serik, MR Kozachenko, OG Naumov, OE Vazhenina, ... Селекція і насінництво, 45-55, 2018 | 3 | 2018 |
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ... Харків: ХДУХТ, 2013 | 3 | 2013 |
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки МП Головко, МЛ Серік, ТМ Головко, МП Бакіров Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 133-138, 2013 | 3 | 2013 |
Improvement of the technology of a pastry semi-finished product enriched with digestable calcium compounds I Kholobtseva, M Serik, O Samohvalova Progressive technique and technologies of food production enterprises …, 2019 | 2 | 2019 |
Shurduk IV Udoskonalennia tekhnolohiita yakosti miasnykh emulsiinykh vyrobiv, zbahachenykh kaltsiiem:[Improvement of technology and quality of meat emulsion products enriched … ML Serik Kharkiv [Kharkiv state. University of Food and Trade. Kharkiv]: KhDUKhT, 2018 | 2 | 2018 |
Content iodine in sauces of type emulsion M Bakirov, M Golovko, M Serik, T Golovko Ukrainian food journal, 243-249., 2014 | 2 | 2014 |
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії ГІ Дюкарева, ТМ Головко, МЛ Серік Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 2 | 2009 |
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion M Serik, O Samokhvalova, I Kholobtseva, N Fedak, O Bolkhovitina, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021 | 1 | 2021 |
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію ІП Холобцева, МЛ Серік, ОВ Самохвалова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння ВВ Євлаш, К Фотченко, БО Старостенко, МЛ Серік, СВ Нікітін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |