Підписатись
Максим Серік
Максим Серік
Інші іменаMaksym Serik, Maxim Serik, Максим Серик
State Biotechnological University (SBTU)
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using ir-radiation
A Zahorulko, M Yancheva, M Serik, S Sabadash, M Savchenko-Pererva
222019
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням
МЛ Серік
Харків: ХДУХТ, 2008
102008
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ...
Харків: ХДУХТ, 2015
92015
Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
МЛ Серік, ІВ Шурдук
Харків: ХДУХТ, 2018
72018
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive
M Golovko, M Serik, T Golovko, V Polupan
Ukrainian Food Journal, 236-242, 2014
62014
The scientific substantiation of technology of protein and mineral semi-finished products of health purpose
ML Serik, TM Golovko
Nauka I Studia, Przemysl, 2012
62012
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products.
I Shurduk, M Serik, S Antonenko, N Fedak
52014
Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом
НП Головко, МЛ Серик, ТН Головко, МП Бакиров
Восточно-европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 20-23, 2013
52013
Tekhnolohiia miasnykh posichenykh vyrobiv iz vykorystanniam napivfabrykatu bilkovomineralnoho
MP Holovko, ML Serik, TM Holovko, VV Polupan
Naukovi pratsi Odeskoi natsionalnoi akademii kharchovykh tekhnolohii 44 (2 …, 2013
42013
Content and biological value of protein in grain of spring barley accessions
NI Vasko, ML Serik, MR Kozachenko, OG Naumov, OE Vazhenina, ...
Селекція і насінництво, 45-55, 2018
32018
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ...
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки
МП Головко, МЛ Серік, ТМ Головко, МП Бакіров
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 133-138, 2013
32013
Improvement of the technology of a pastry semi-finished product enriched with digestable calcium compounds
I Kholobtseva, M Serik, O Samohvalova
Progressive technique and technologies of food production enterprises …, 2019
22019
Shurduk IV Udoskonalennia tekhnolohiita yakosti miasnykh emulsiinykh vyrobiv, zbahachenykh kaltsiiem:[Improvement of technology and quality of meat emulsion products enriched …
ML Serik
Kharkiv [Kharkiv state. University of Food and Trade. Kharkiv]: KhDUKhT, 2018
22018
Content iodine in sauces of type emulsion
M Bakirov, M Golovko, M Serik, T Golovko
Ukrainian food journal, 243-249., 2014
22014
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії
ГІ Дюкарева, ТМ Головко, МЛ Серік
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion
M Serik, O Samokhvalova, I Kholobtseva, N Fedak, O Bolkhovitina, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
12021
Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної
ІВ Шурдук, МЛ Серік, АІ Шурдук, СП Антоненко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію
ІП Холобцева, МЛ Серік, ОВ Самохвалова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
12019
Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння
ВВ Євлаш, К Фотченко, БО Старостенко, МЛ Серік, СВ Нікітін
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20