Підписатись
Юрий Алексеевич Чурсинов / Юрій Олексійович Чурсінов / Yuriy A. Tchoursinov
Юрий Алексеевич Чурсинов / Юрій Олексійович Чурсінов / Yuriy A. Tchoursinov
Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в dsau.dp.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба
S Mykolenko, L Tsaruk, Y Chursinov
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2019
182019
Проектування підприємств з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
ЮО Чурсінов
навч. посіб./ЮО Чурсінов, МВ Луценко.–Д.: Літограф, 2011
182011
Виробництво солоду з використанням активованих під дією нерівноважної плазми водних розчинів
ОА Півоваров, ОС Ковальова, ЮО Чурсінов
Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 194-197, 2009
102009
Применение органических кислот и их смесей в качестве стимулятора прорастания семенного материала
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова
Российская академия наук, 2019
82019
Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів
ОВ Лакіза, ВО Єрмакова, ЮО Чурсінов
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
62012
Дослідження впливу соку зелених рослин на процеси пророщування зерна
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, НВ Головня
Випуск 21, том, 0
4
ВПЛИВ ДИНАМІЧНОЇ НЕРІВНОМІРНОСТІ КОЛИВАНЬ РОБОЧОГО СТОЛУ ПАДДІ-МАШИНИ НА СЕПАРУВАННЯ ЗЕРНОВИХ СУМІШЕЙ
ВС Кошулько, ЮО Чурсінов, НА Сова
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ МАШИНИ, 90-98, 2023
22023
Спосіб виробництва повнораціонних комбікормів з біологічно активними рослинними добавками
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ВО Єрмакова, КО Ющенко
Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності»(УІІВ), 2020
22020
Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ВС Калина, НВ Головня, ЄО Ковальчук
ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН …, 2020
22020
Аналіз перспектив використання відходів солодового та пивоварного виробництв
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова
Вінницький національний аграрний університет, 2017
22017
Вплив плазмохімічно активованої води на фізіологічну повноцінність зерна пшениці для виробництва цільнозернових продуктів
СЮ Миколенко, ОА Півоваров, ЮО Чурсінов, ВЮ Соколов
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 57-63, 2016
22016
Технологічні особливості сушіння житнього ферментативного солоду
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ДВ Філіпенко, ВВ Петровенко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
22015
Машини і обладнання для зберігання та комплексної обробки зерна
АС Кобець, ЮО Чурсінов, СА Черних, МП Сабадаш, НВ Грекова, ...
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2014
22014
Розробка мобільної установки для сортування зернових відходів
Ю Чурсінов, І Кудрявцев, М Луценко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2022
12022
Техніко-економічне обґрунтування доцільності сортування відходів зернових та олійних культур
ЮО Чурсінов, МВ Луценко, ІМ Кудрявцев
Наука, технології, інновації, 61-67, 2022
12022
Вплив плазмохімічно активованої води на вуглеводно-амілазний комплекс зерна пшениці
СЮ Миколенко, ЮО Чурсінов, ВЮ Соколов
Зернові продукти і комбікорми, 11-16, 2016
12016
Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту
АВ Купченко, КО Мельников, ЮО Чурсінов
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010
12010
Алгоритм пошуку технічних рішень процесів післязбиральної обробки зерна/ВС Козулько, ЮО Чурсінов
ВС Кошулько
Вісник Дніпропетровського ДАУ 1191, 35-38, 2008
12008
Результати дослідження процесу віброударної сепарації вівса на кормові цілі
ВС Кошулько, ЮО Чурсінов, НА Сова
ЦНТУ, 2023
2023
Розділ 1. Основи технології виробництва біологічно активних добавок із соку люцерни та амаранту з використанням екструдування зернових сумішей
АС Кобець, ЮО Чурсінов
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20