Юрий Алексеевич Чурсинов / Юрій Олексійович Чурсінов / Yuriy A. Tchoursinov
Юрий Алексеевич Чурсинов / Юрій Олексійович Чурсінов / Yuriy A. Tchoursinov
Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в dsau.dp.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба
СЮ Миколенко, ЛЮ Царук, ЮО Чурсінов
НТУ" ХПІ", 2019
82019
Виробництво солоду з використанням активованих під дією нерівноважної плазми водних розчинів
ОА Півоваров, ОС Ковальова, ЮО Чурсінов
Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 194-197, 2009
62009
Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів
ОВ Лакіза, ВО Єрмакова, ЮО Чурсінов
Зернові продукти і комбікорми, 38-43, 2012
42012
Вплив плазмохімічно активованої води на фізіологічну повноцінність зерна пшениці для виробництва цільнозернових продуктів
СЮ Миколенко, ОА Півоваров, ЮО Чурсінов, ВЮ Соколов
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 57-63, 2016
22016
Технологічні особливості сушіння житнього ферментативного солоду
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ДВ Філіпенко, ВВ Петровенко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
22015
Вплив плазмохімічно активованої води на вуглеводно-амілазний комплекс зерна пшениці
СЮ Миколенко, ЮО Чурсінов, ВЮ Соколов
Зернові продукти і комбікорми, 11-16, 2016
12016
Машини і обладнання для зберігання та комплексної обробки зерна
АС Кобець, ЮО Чурсінов, СА Черних, МП Сабадаш, НВ Грекова, ...
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2014
12014
Алгоритм пошуку технічних рішень процесів післязбиральної обробки зерна/ВС Козулько, ЮО Чурсінов
ВС Кошулько
Вісник Дніпропетровського ДАУ 1191, 35-38, 2008
12008
МЕТОДИ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ ДОБАВОК З ЗЕЛЕНИХ РОСЛИН ЛЮЦЕРНИ ТА АМАРАНТУ
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, АО Александрова, КО Ющенко, ...
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 87, 2021
2021
Науково-дослідна робота: програма (орієнтовна) навчальної дисципліни для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти" магістр" спеціальності 181" Харчові технології" в аграрних …
ЮО Чурсінов, СЮ Миколенко, МЗ Паска, ОР Михайлицька
2020
Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей
ЮО Чурсінов, ДП Донець, МЛ Шапошніков, ТВ Ткаченко, ...
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020
2020
Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ВС Калина, НВ Головня, ЄО Ковальчук
ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН …, 2020
2020
Встановлення закономірностей виробництва біологічно-активного компонента харчових продуктів
О Ковальова, Ю Чурсінов, ВС Калина, ВС Кошулько, К Куниця, ...
2020
ЗАПРОВАДЖЕННЯ ПЛАЗМОХІМІЧНОЇ АКТИВАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РОЗЧИНІВ В ПРОЦЕС ЕКОЛОГІЗАЦІЇ СОЛОДОРОЩЕННЯ
ТМ Курська, ОС Ковальова, ОА Півоваров, ВС Калина, ЮО Чурсінов, ...
EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies, 2020
2020
Формування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічної практики
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова, ВС Калина
Об’єднання науковців GlobalNauka, 2020
2020
Застосування органічних кислот і їх сумішей в якості стимулятора проростання насіннєвого матеріалу
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова
Российская академия наук, 2019
2019
Дослідження гідротермічної обробки сухого ячмінного солоду
ОС Ковальова, ЮО Чурсінов, ДД Кофан
Одеська національна академія харчових технологій, 2018
2018
Напрями зберігання зерна в охолодженому стані
ВО Троєкурова, ДВ Філіпенко, ЮО Чурсінов
2017
Аналіз перспектив використання відходів солодового та пивоварного виробництв
ЮО Чурсінов, ОС Ковальова
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 144-149, 2017
2017
Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінні
ЮО Чурсінов, ОА Півоваров, ОС Ковальова
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 48-52, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20