Follow
Ольга Стоянова (Olha  Stoianova)
Ольга Стоянова (Olha Stoianova)
Kherson National Technical University
Verified email at kntu.net.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія виробництва виноградного барвника
КА Ковалевский, ОВ Стоянова, ОД Шанін
Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць. 30, 111-116, 2012
4*2012
Технология консервирования плодов и овощей
ВА Короленко, ОВ Стоянова, ЕИ Шанин-Херсон
ВА Короленко, ОВ Стоянова, ЕИ Шанин–Херсон, ХНТУ, 2018
32018
Удосконалення технології овочевих маринадів
МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016
32016
Study of quality of snack gherkin tinned food
K Zubkova, O Stoianova
EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2020
22020
Перспективні напрями виробницва томатних кетчупів
О Стоянова, В Короленко
ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 70-72, 2019
22019
Використання сучасних методів контролю при виробництві закусочних консервів
ВО Короленко, ОВ Стоянова
Вестник Херсонского национального технического университета, 173-177, 2018
22018
Визначення впливу режимiв теплової обробки на якiсть консервiв виготовлених з замороженої сировини
ВО Короленко, ОВ Стоянова, ЕI Широкий, IВ Ярова
Таврiйський наук. вiсн, 108, 2014
22014
Економічна ефективність використання ферментних препаратів для виробництва плодово-ягідних соків
НА Власенко, ВО Короленко, ОВ Стоянова, ОД Шанін
Таврійський науковий вісник, Херсон, ХДАУ, 58-64, 2006
22006
Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів
СОВ Ковалевський К.А Мамай О.І.
Харчова промисловість.Науковий журнал. №2. -, с.13-15, 2003
22003
Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів
КА Ковалевський, ОІ Мамай, ОВ Стоянова, ЛВ Сух
Харчова промисловість.-К. УДУХТ, 48-54, 2001
22001
Сучасний спосіб виробництва томатного порошку
ОВ Стоянова, КВ Зубкова
EDITORIAL BOARD, 567, 2022
12022
Improvement of the technology of meat products manufacturing with the use of phytopreparations
VH Burak, O Vitriak, O Spryn, S Reshnova, SK Holiaka, M Shinkaruk, ...
12021
CURRENT ISSUES ON CERTIFICATION OF FRUIT AND PRODUCTS IN THE UKRAINE-EU CONTEXT
O Stoianova, K Zubkova
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 113-114, 2020
12020
Продовольча безпека у період пандемії COVID19.
КВ Зубкова, ЕВ Зубкова, ОВ Стоянова, ІО Коваль
ΛΌГOΣ, 2020
12020
Інновації щодо збагачення овочевих консервів біологічно активними речовинами
ВО Короленко, ОВ Стоянова
Вестник Херсонского национального технического университета, 178-182, 2018
12018
Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів
МІ Валько, ОВ Стоянова, ВО Короленко, ПМ Валько, ІВ Ільюшенков
Вісник Херсонського національного технічного університету, 103-108, 2018
12018
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств
КВЗ М.І. Валько, О.В. Стоянова
Вісник ХНТУ, 107-112, 2016
1*2016
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств
МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016
12016
Розробка нових видів закусочних консервів
ВО Короленко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова
Вестник Херсонского национального технического университета, 80-85, 2014
12014
Застосування НАССР при виробництві закусочних консервів
ОВ Стоянова, ОВ Короленко, ІЄ Широкий
Вісник Херсонського національного технічного університету, 184-186, 2012
12012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20