Технологія виробництва виноградного барвника КА Ковалевский, ОВ Стоянова, ОД Шанін Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць. 30, 111-116, 2012 | 4* | 2012 |
Технология консервирования плодов и овощей ВА Короленко, ОВ Стоянова, ЕИ Шанин-Херсон ВА Короленко, ОВ Стоянова, ЕИ Шанин–Херсон, ХНТУ, 2018 | 3 | 2018 |
Удосконалення технології овочевих маринадів МІ Валько, ГА Тіхосова, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 113-117, 2016 | 3 | 2016 |
Study of quality of snack gherkin tinned food K Zubkova, O Stoianova EUREKA: Life Sciences,(1), 25-31, 2020 | 2 | 2020 |
Перспективні напрями виробницва томатних кетчупів О Стоянова, В Короленко ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 70-72, 2019 | 2 | 2019 |
Використання сучасних методів контролю при виробництві закусочних консервів ВО Короленко, ОВ Стоянова Вестник Херсонского национального технического университета, 173-177, 2018 | 2 | 2018 |
Визначення впливу режимiв теплової обробки на якiсть консервiв виготовлених з замороженої сировини ВО Короленко, ОВ Стоянова, ЕI Широкий, IВ Ярова Таврiйський наук. вiсн, 108, 2014 | 2 | 2014 |
Економічна ефективність використання ферментних препаратів для виробництва плодово-ягідних соків НА Власенко, ВО Короленко, ОВ Стоянова, ОД Шанін Таврійський науковий вісник, Херсон, ХДАУ, 58-64, 2006 | 2 | 2006 |
Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів СОВ Ковалевський К.А Мамай О.І. Харчова промисловість.Науковий журнал. №2. -, с.13-15, 2003 | 2 | 2003 |
Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів КА Ковалевський, ОІ Мамай, ОВ Стоянова, ЛВ Сух Харчова промисловість.-К. УДУХТ, 48-54, 2001 | 2 | 2001 |
Сучасний спосіб виробництва томатного порошку ОВ Стоянова, КВ Зубкова EDITORIAL BOARD, 567, 2022 | 1 | 2022 |
Improvement of the technology of meat products manufacturing with the use of phytopreparations VH Burak, O Vitriak, O Spryn, S Reshnova, SK Holiaka, M Shinkaruk, ... | 1 | 2021 |
CURRENT ISSUES ON CERTIFICATION OF FRUIT AND PRODUCTS IN THE UKRAINE-EU CONTEXT O Stoianova, K Zubkova Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 113-114, 2020 | 1 | 2020 |
Продовольча безпека у період пандемії COVID19. КВ Зубкова, ЕВ Зубкова, ОВ Стоянова, ІО Коваль ΛΌГOΣ, 2020 | 1 | 2020 |
Інновації щодо збагачення овочевих консервів біологічно активними речовинами ВО Короленко, ОВ Стоянова Вестник Херсонского национального технического университета, 178-182, 2018 | 1 | 2018 |
Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів МІ Валько, ОВ Стоянова, ВО Короленко, ПМ Валько, ІВ Ільюшенков Вісник Херсонського національного технічного університету, 103-108, 2018 | 1 | 2018 |
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств КВЗ М.І. Валько, О.В. Стоянова Вісник ХНТУ, 107-112, 2016 | 1* | 2016 |
Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств МІ Валько, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вісник Херсонського національного технічного університету, 107-112, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка нових видів закусочних консервів ВО Короленко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Вестник Херсонского национального технического университета, 80-85, 2014 | 1 | 2014 |
Застосування НАССР при виробництві закусочних консервів ОВ Стоянова, ОВ Короленко, ІЄ Широкий Вісник Херсонського національного технічного університету, 184-186, 2012 | 1 | 2012 |