Підписатись
Людмила Бейко (Ludmila Bejko)
Людмила Бейко (Ludmila Bejko)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Соя і соєві продукти-незамінні компоненти в харчуванні людей
ЛА Бейко, ОЄ Мельничук, ОІ Гащук, НВ Хоренжий
182009
Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, ЛА Бейко
Технічні науки та технології, 287-295, 2020
142020
Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів
А Лялик, Л Бейко, М Кухтин, О Покотило
Вісник аграрної науки 99 (3), 78-83, 2021
72021
Консервна промисловість України та відходи її виробництва
ХБ Третяк, ЛА Бейко, АТ Лялик
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
22016
Соя в харчуванні людини
АТ Лялик, ЛА Бейко, ОВ Голик
Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи …, 2023
12023
Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі
Н Кузьмич, ЛА Бейко, АТ Лялик
Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022
12022
Консервування овочів холодом
Л Бейко
Продовольча індустрія АПК, 18-22, 2016
12016
Безпечність харчових продуктів як напрям післявоєнного відновлення України
УВ Ткач, НП Чорна, ЛА Бейко, ОВ Борисяк
Західноукраїнський національний університет, 2023
2023
Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами
Л Бейко, А Лялик, У П'яла
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
2022
Практика
ІС Назарко, ЛА Бейко, ГВ Карпик, ТО Лісовська, ВР Сельський
Тернопіль: ТНТУ, 2022
2022
Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції
ЛА Бейко, Д Зюзінов
Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих …, 2021
2021
Замінники цукру у консервованій продукції
Л Бейко, А Лялик, Ю Федорів
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Фруктові консерви у харчовій промисловості
Л Бейко, А Лялик, В Томашівський
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Соуси та маринади у консервованій продукції
Л Бейко, А Лялик, Я Фрей
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин
ВО Людмила Бейко
2018
Розробка нового виду консервів з артишоком
ХТ Людмила Бейко
2018
Використання насіння льону в харчовій промисловості
А Лялик, Л Бейко, Ф Юрій, Ф Ярослав
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
2017
Консервування фруктових соусів
А Лялик, Л Бейко
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
2017
Консервування лікарських рослин
Л Бейко, В Олексів
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
2017
Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України
В Ганиш, Т Ковальчук, Л Бейко
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20