Подписаться
Дубина Анна Анатоліївна
Дубина Анна Анатоліївна
Аспірант
Подтвержден адрес электронной почты в домене matas-robotics.com
Название
Процитировано
Процитировано
Год
ЗАСТОСУВАННЯ МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПРИ ВДОСКОНАЛЕННІ РЕЦЕПТУРИ ЗДОБИ З ДОДАВАННЯМ ЯГІДНИХ ПОРОШКІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКТУ
АА ДУБИНА, ЛМ ТЕЛЕЖЕНКО
СТАН, ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ І ТЕХНОЛОГІЙ, 24, 2022
2022
Сучасний раціон харчуванння студентів–аналіз, проблеми та шляхи їх рішення
АА Дубина, ЯО Гудзь
2020
144001 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна бананового" Gluten-free"
НА Дзюба, АА Дубина, АА Дубина
2020
143584 Композиція інгредієнтів для приготування молочно-рослинного коктейлю" Морквяний вибух"
ЮО Козонова, АА Дубина, ЯО Гудзь
2020
132349 Продукт швидкого приготування для вагітних" Зернятко"
НА Дзюба, МА Кашкано, АА Дубина, ОВ Землякова
2019
135733 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна" Сноуболл"
НА Дзюба, МА Кашкано, АА Дубина, АА Дубина
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–6