Підписатись
Роман Бочевар
Роман Бочевар
ОНАПТ, Одесса, ф-т технологии вина и нанобиотехнологий, кафедра технологии вина и энологии
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оздоровительная направленность виноградных вин
РИ Бочевар, ИВ Мельник
Тезисы докладов и сообщений Международной научно-практической интернет …, 2014
2*2014
Використання дріжджових підкормок «ENOGRUP» для зброджування виноградного сусла в технології білих столових вин
Р Бочевар, І Мельник
Мат-ли 82 Міжнародної конф-ї молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові …, 2016
2016
Вплив лікувально-оздоровчих властивостей червоних столових вин на організм людини
РІ Бочевар
XII Всеукраинская научная конференция студентов по разделу «Пищевые …, 2016
2016
Вплив оброблення сучасними бентонітами на прозорість білих столових виноматеріалів
ІВ Мельник, ПП Чебукін, РІ Бочевар
Зб. тез Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології …, 2015
2015
Оцінка впливу введення спиртових розчинів при бродінні сусла з недостиглого винограду
РІ Бочевар, ІВ Мельник
Зб. праць V Міжнар. наук.-практ. конф-ції вчених, аспірантів і студентів …, 2015
2015
Сучасні аспекти формування якості коньячних спиртів в умовах ПАТ «Одеський коньячний завод»
Р Бочевар, І Мельник
Міжнар. наук. конф-я молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові …, 2015
2015
Использование пряно-ароматического сырья украинского происхождения в технологии вермутов
ИВ Мельник, РИ Бочевар
International scientific and practical congress «Scientific achievements …, 2015
2015
Пиво: польза или вред?
РИ Бочевар
2015
Исследования новых стабилизирующих ингредиентов и их внедрение в производство вин
И Мельник, А Ходаков, Р Бочевар, П Митев, Н Стоянов
Научни трудове на русенския университет 54 (10.2), 91-95, 2015
2015
Использование пряно-ароматического сырья украинского происхождения для создания новых рецептур белых вермутов
ИВ Мельник, РИ Бочевар
Напої. Технології та Інновації, 28-30, 2015
2015
Сравнительная характеристика бентонитов фирмы «Еnogrup» для стабилизации белых столовых вин
И Мельник, П Чебукин, Р Бочевар, П Митев, Н Стоянов
Научни трудове на русенския университет 54 (10.2), 80-84, 2015
2015
Изыскание новых стабилизирующих ингредиентов и их внедрение в производство вин
И Мельник, А Ходаков, П Митев, Н Стоянов, Р Бочевар
Научни трудове на университет по хранителни технологии 61 (1), 236-241, 2014
2014
Створення композицій пряно-ароматичних рослин для розробки нових рецептур білих вермутів
ІВ Мельник, РІ Бочевар
Міжвідомчий тематичний науковий збірник «Виноградарство і виноробство» 51 …, 2014
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–13