Подписаться
Svіtlana Bukhkalo, Бухкало С. І., Бухкало С.И., SCOPUS ID: 55775224200, ORCID 0000-0002-1389-6921
Svіtlana Bukhkalo, Бухкало С. І., Бухкало С.И., SCOPUS ID: 55775224200, ORCID 0000-0002-1389-6921
National Technical University "KhPI", кафедра ИТПА
Подтвержден адрес электронной почты в домене kpi.kharkov.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (Інноваційні приклади)
СІ Бухкало, ЛЛ Товажнянський, АЄ Денисова, ІМ Демідов, ...
Центр навчальної літератури, 2016
1182016
Eco-friendly synergetic processes of municipal solid waste polymer utilization
SI Bukhkalo, JJ Klemeš, LL Tovazhnyanskyy, OP Arsenyeva, ...
The Italian Association of Chemical Engineering, 2018
822018
Удосконалювання методів оцінки знань студентів вищих навчальних закладів
СІ Бухкало
НТУ" ХПІ", 2014
71*2014
Визначення загальної технології комплексних курсових проектів
СІ Бухкало
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
622019
Харчові технології у прикладах і задачах
ЛЛ Товажнянський, СІ Бухкало, ПО Капустенко, ОП Арсеньєва, ...
" Центр учбової літератури", 2008
62*2008
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах, підручник з грифом МОН
ОЄІ Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О.
Центр навчальної літератури, Київ, 2005
61*2005
Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули
ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало
Технологический центр, 2015
60*2015
та ін. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи): Підручник
ЛЛ Товажнянский, СІ Бухкало, ММ Зіпунніков
К.: ЦНЛ, 832, 2011
602011
Development of a food antioxidant complex of plant origin
O Bilous, N Sytnik, SI Bukhkalo, V Glukhykh, G Sabadosh, V Natarov, ...
Технологический центр, 2019
532019
Особливості розробки об’єктів інтелектуальної власності зі студентами. XХV Межд. нпракт. конф.«
СІ Бухкало
Информационные технологии: наука, техника, технология, образование, здоровье …, 2018
532018
Distance learning main trends
SI Bukhkalo, A Ageicheva, O Komarova
НТУ" ХПІ", 2018
522018
Основні складові комплексних підприємств енергетичного міксу
СІ Бухкало
НТУ" ХПІ", 2015
50*2015
Struktura potokіv kompleksnogo pіdpriєmstva XXV Mezhd. n-prakt. konf.«Informacionnye tehnologii
SІ Bukhkalo
nauka, tehnika, tehnologija, obrazovanie, zdorov'e»(MicroCAD-2017), 0
50*
ДЕЯКІ МОДЕЛІ ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-ХІМІЧНИХ ЗМІН ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПОЛІМЕРНИХ ВИРОБІВ
СІ Бухкало, СП Іглін
Інтегровані технології та енергозбереження, 52-57, 2016
492016
Загальна технологія харчової промисловості: тестові завдання (підручник з грифом МОНУ)
СІ Бухкало
Київ: Центр учбової літератури, 412, 2014
49*2014
Питання комплексного визначення властивостей сировини у межах курсових проектів
МА Сирку, СІ Бухкало, СП Іглін, НМ Мірошніченко, ІС Шкредов, ...
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
48*2019
INNOVATIVE COMPLEX PROJECTS'2018/2019 REALIZATION IN THE EXAMPLES AND TASKS
S Bukhkalo, S Iglin, Y Hlavcheva, N Miroshnichenko, O Olkhovska, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019
462019
Синергетичні процеси утилізації-модифікації полімерної частки твердих побутових відходів
СІ Бухкало
НТУ" ХПІ", 2017
46*2017
Применение математического моделирования для комплексных предприятий по переработке отходов
СИ Бухкало, СЕ Гардер, ОЮ Химич, КИ Ставрова, АС Кабанец, ...
НТУ" ХПИ", 2012
46*2012
Основные технологии пищевых производств и энергосбережение (навчальний посібник)
ХГЛ Товажнянский Л.Л., Капустенко П.А., Бухкало С.И.
Харьков: НТУ "ХПИ", 2005
432005
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20