Підписатись
Светлана Магденко
Светлана Магденко
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах
ОП Ощепков, ММ Чебан, СО Магденко
Food Industry Economics 10 (4), 2018
42018
МЕТОДОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ В  МЕЖАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ КР
МСО Ощепков О.П.
Экономика пищевой промышленности, 35-41, 2014
32014
Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір
ОІ Павлов, ВА Самофатова, ТА Кулаковська, НМ Андрєєва, ...
Астропринт, 2019
22019
ВІДНОСИНИ ВЛАСНОСТІ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОГО РИНКОВОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
СО Магденко
Економіка харчової промисловості 7 (4/2015), 3-8, 2015
22015
АНАЛІЗ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ ЯК ОСНОВНОГО ДЖЕРЕЛА ЇХНЬОГО ФІНАНСУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ.
М СО
Food Industry Economics 13 (1), 2021
12021
ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
СО Магденко
Економіка харчової промисловості 8 (1/2016), 27-32, 2016
12016
Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості України: аналіз і синтез методів
БВ Єгоров, ВВ Немченко, ТВ Аверіхіна, ІО Агінська, ОП Антонюк, ...
Фенікс, 2013
12013
Вплив зовнішніх викликів на ведення господарської діяльності підприємств
ОП Ощепков, СО Магденко
2022
Особливості дистанційного навчання і контролю в сучасних умовах
ОП Ощепков, СО Магденко
2022
Роль моніторингу як статистичного методу дослідження ефективності діяльності підприємства
ОП Ощепков, СО Магденко
2022
Значення вибіркового спостереження в статистичному дослідженні для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ОП Ощепков, СО Магденко
2021
Статистичний аналіз тенденції власного капіталу і доходу підприємства (на прикладі м’ясопереробних підприємств України)
ОП Ощепков, СО Магденко
2021
Питання сучасного ціноутворення на підприємствах харчової промисловості України
ОП Ощепков, СО Магденко
2021
Питання формування інноваційного розвитку в умовах виходу з кризи
ОП Ощепков, СО Магденко
2020
Статистика ціноутворення як інструмент для прийняття управлінських рішень
ОП Ощепков, СО Магденко
2020
Значення самостійної роботи в процесі дистанційного навчання
ОП Ощепков, СО Магденко
2020
Аналіз прибутковості м'ясопереробних підприємств України
ОП Ощепков, СО Магденко
2020
Аналіз складових власного капіталу м’ясопереробних підприємств України
ОП Ощепков, СО Магденко
2020
Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України
ОП Ощепков, СО Магденко, ЛМ Головаченко, КП Філіппова
Food Industry Economics 11 (4), 2019
2019
Ключові аспекти щодо підвищення якості вищої освіти
ОП Ощепков, СО Магденко
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20