Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах ОП Ощепков, ММ Чебан, СО Магденко Food Industry Economics 10 (4), 2018 | 4 | 2018 |
МЕТОДОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ В МЕЖАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ КР МСО Ощепков О.П. Экономика пищевой промышленности, 35-41, 2014 | 3 | 2014 |
Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір ОІ Павлов, ВА Самофатова, ТА Кулаковська, НМ Андрєєва, ... Астропринт, 2019 | 2 | 2019 |
ВІДНОСИНИ ВЛАСНОСТІ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ СУЧАСНОГО РИНКОВОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ СО Магденко Економіка харчової промисловості 7 (4/2015), 3-8, 2015 | 2 | 2015 |
АНАЛІЗ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ ЯК ОСНОВНОГО ДЖЕРЕЛА ЇХНЬОГО ФІНАНСУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ. М СО Food Industry Economics 13 (1), 2021 | 1 | 2021 |
ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ СО Магденко Економіка харчової промисловості 8 (1/2016), 27-32, 2016 | 1 | 2016 |
Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості України: аналіз і синтез методів БВ Єгоров, ВВ Немченко, ТВ Аверіхіна, ІО Агінська, ОП Антонюк, ... Фенікс, 2013 | 1 | 2013 |
Вплив зовнішніх викликів на ведення господарської діяльності підприємств ОП Ощепков, СО Магденко | | 2022 |
Особливості дистанційного навчання і контролю в сучасних умовах ОП Ощепков, СО Магденко | | 2022 |
Роль моніторингу як статистичного методу дослідження ефективності діяльності підприємства ОП Ощепков, СО Магденко | | 2022 |
Значення вибіркового спостереження в статистичному дослідженні для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОП Ощепков, СО Магденко | | 2021 |
Статистичний аналіз тенденції власного капіталу і доходу підприємства (на прикладі м’ясопереробних підприємств України) ОП Ощепков, СО Магденко | | 2021 |
Питання сучасного ціноутворення на підприємствах харчової промисловості України ОП Ощепков, СО Магденко | | 2021 |
Питання формування інноваційного розвитку в умовах виходу з кризи ОП Ощепков, СО Магденко | | 2020 |
Статистика ціноутворення як інструмент для прийняття управлінських рішень ОП Ощепков, СО Магденко | | 2020 |
Значення самостійної роботи в процесі дистанційного навчання ОП Ощепков, СО Магденко | | 2020 |
Аналіз прибутковості м'ясопереробних підприємств України ОП Ощепков, СО Магденко | | 2020 |
Аналіз складових власного капіталу м’ясопереробних підприємств України ОП Ощепков, СО Магденко | | 2020 |
Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України ОП Ощепков, СО Магденко, ЛМ Головаченко, КП Філіппова Food Industry Economics 11 (4), 2019 | | 2019 |
Ключові аспекти щодо підвищення якості вищої освіти ОП Ощепков, СО Магденко | | 2019 |