Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties A Solomon, M Bondar, А Dyakonova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2019 | 27 | 2019 |
Dyakonova А A Solomon, M Bondar Substantiation of technology of fermented sour-milk desserts with …, 2019 | 13 | 2019 |
Закваски і їх види у сировиробництві БММ Власенко В.В.,Соломон А.М., Семко Т.В. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 11* | 2016 |
A mathematical model of the rear-trailed top harvester and an evaluation of its motion stability J Olt, V Bulgakov, H Beloev, V Nadykto, Y Ihnatiev, O Dubrovina, M Arak, ... Estonian University of Life Sciences, 2022 | 8 | 2022 |
Molochni desertni produkty AM Solomon, NV Novhorodska, MM Bondar Monohrafiya. Vinnytsya (in Ukrainian), 2019 | 8 | 2019 |
Заквашувальні культури у молочній промисловості АМ Соломон, ММ Бондар Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99).-С. 128-135., 2019 | 7 | 2019 |
Funktsionalni kharchovi produkty z napovnyuvachamy.[Functional food products with fillers] VV Vlasenko, MM Bondar, TV Semko, AM Solomon Tekhnika, enerhetyka, transport APK 3 (95), 106-109, 2016 | 6 | 2016 |
Функціональні харчові продукти з наповнювачами БММ Власенко В.В., Соломон А.М., Семко Т.В. Техніка енергетика транспорт АПК 3 (95), 106-109, 2016 | 6 | 2016 |
Development of technological sour-milk desserts enriched with bifidobacteria A Solomon, M Bondar, A Dyakonova EUREKA: Life Sciences, 20-25, 2019 | 5 | 2019 |
Obgruntuvannya tekhnolohiyi pryhotuvannya kyslomolochnykh desertiv iz bifidohennymy vlastyvostyamy.[Substantiation of the technology for fermented sourmilk desserts with … A Solomon, M Bondar, A Dyakonova | 5 | 2019 |
Kyslomolochni deserty z podovzhenym terminom zberihannya.[Sour milk desserts with extended shelf life][Monograph] AM Solomon, NV Novgorodska, MM Bondar Vinnytsia: RVV VNAU, 2019 | 5 | 2019 |
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022 | 4 | 2022 |
Харчові добавки та їх функціональна роль АМ Соломон, ІВ Віштак, ОМ Войціцька, ММ Бондар Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр.-Вінниця: ВНАУ, 2018.-Вип …, 2018 | 4 | 2018 |
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021 | 3 | 2021 |
Symbiotics: combinations, advantages of prebiotics and probiotics M Bondar The scientific heritage. 2021.№ 68 (68), vol. 1. Р. 20-26., 2021 | 3 | 2021 |
Оцінка ефективності застосування елементів технології при вирощуванні озимої пшениці ЮМ Шкатула Polish journal of science.-2020.-№ 25.-P. 12-21.-Warszawa, Poland., 2020 | 3 | 2020 |
Regulations on functional products in different countries M Bondar Norwegian Journal of Development of the International Science, 16-23, 2020 | 3 | 2020 |
Functional foods with fillers MM Bondar, VV Vlasenko, AM Solomon, TV Semko All-Ukrainian scientific and technical journal" Technology, energy …, 2016 | 3 | 2016 |
Improving the unit for melting cheese masses M Bondar, O Skoromna, N Ponomarenko, H Tesliuk, I Honcharova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021 | 2 | 2021 |
Improvement of the vacuum evaporator for the production of paste-like semi-finished products with a high degree of readiness S Minenko, O Cherevko, V Skrynnik, H Tesliuk, M Bondar, O Skoromna, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2023. Vol. 5,№ 11 (125 …, 2023 | 1 | 2023 |