Підписатись
Бондар Мар'яна Михайлівна / Бондар М. М. /  Bondar M. M.
Бондар Мар'яна Михайлівна / Бондар М. М. / Bondar M. M.
Вінницький національний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в vsau.vin.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties
A Solomon, M Bondar, А Dyakonova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2019
262019
Dyakonova А
A Solomon, M Bondar
Substantiation of technology of fermented sour-milk desserts with …, 2019
132019
Закваски і їх види у сировиробництві
БММ Власенко В.В.,Соломон А.М., Семко Т.В.
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
11*2016
Заквашувальні культури у молочній промисловості
АМ Соломон, ММ Бондар
Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99).-С. 128-135., 2019
72019
Molochni desertni produkty
AM Solomon, NV Novhorodska, MM Bondar
Monohrafiya. Vinnytsya (in Ukrainian), 2019
72019
Funktsionalni kharchovi produkty z napovnyuvachamy.[Functional food products with fillers]
VV Vlasenko, MM Bondar, TV Semko, AM Solomon
Tekhnika, enerhetyka, transport APK 3 (95), 106-109, 2016
62016
Функціональні харчові продукти з наповнювачами
БММ Власенко В.В., Соломон А.М., Семко Т.В.
Техніка енергетика транспорт АПК 3 (95), 106-109, 2016
62016
Development of technological sour-milk desserts enriched with bifidobacteria
A Solomon, M Bondar, A Dyakonova
EUREKA: Life Sciences, 20-25, 2019
52019
Kyslomolochni deserty z podovzhenym terminom zberihannya.[Sour milk desserts with extended shelf life][Monograph]
AM Solomon, NV Novgorodska, MM Bondar
Vinnytsia: RVV VNAU, 2019
52019
Development of apparatus for frying semi-finished meat cut
A Zahorulko, A Zagorulko, B Liashenko, V Mikhaylov, N Budnyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2022. Vol. 3.№ 11 (117 …, 2022
42022
Харчові добавки та їх функціональна роль
АМ Соломон, ІВ Віштак, ОМ Войціцька, ММ Бондар
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр.-Вінниця: ВНАУ, 2018.-Вип …, 2018
42018
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration
M Bondar, A Solomon, N Fedak, M Paska, A Hotvianska, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
32021
Symbiotics: combinations, advantages of prebiotics and probiotics
M Bondar
The scientific heritage. 2021.№ 68 (68), vol. 1. Р. 20-26., 2021
32021
Оцінка ефективності застосування елементів технології при вирощуванні озимої пшениці
ЮМ Шкатула
Polish journal of science.-2020.-№ 25.-P. 12-21.-Warszawa, Poland., 2020
32020
Regulations on functional products in different countries
M Bondar
Norwegian Journal of Development of the International Science, 16-23, 2020
32020
Functional foods with fillers
MM Bondar, VV Vlasenko, AM Solomon, TV Semko
All-Ukrainian scientific and technical journal" Technology, energy …, 2016
32016
Improving the unit for melting cheese masses
M Bondar, O Skoromna, N Ponomarenko, H Tesliuk, I Honcharova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
22021
Improvement of the vacuum evaporator for the production of paste-like semi-finished products with a high degree of readiness
S Minenko, O Cherevko, V Skrynnik, H Tesliuk, M Bondar, O Skoromna, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2023. Vol. 5,№ 11 (125 …, 2023
12023
Milk quality of different producers
AM Solomon, MM Bondar
Colloquium-journal, 10-11, 2021
12021
Functional products, their properties and functions
M Bondar
The scientific heritage, 6-15, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20