Підписатись
Vladyslav Dorozhko
Vladyslav Dorozhko
Інші іменаВладислав Дорожко
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків
ВВ Дорожко
Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023
2023
ВИРОБНИЦТВО СУШЕНО-В'ЯЛЕНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ
ВВ Дорожко
The 34th International scientific and practical conference “Science, latest …, 2023
2023
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА РИБНИХ СНЕКІВ
ВВ Дорожко
The XII International Scientific and Practical Conference «Goal and the role …, 2023
2023
ОСВІТА У ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКАХ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА
ВВ Дорожко
Моделі життєтворчості у сучасних соціокультурних контекстах: Матеріали вуз …, 2021
2021
POST-COVID: ОСОБЛИВОСТI ДIЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
ВВ Дорожко
XIV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та …, 2021
2021
Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини
ГВ Запаренко, ВВ Дорожко, ОГ Дьяков, АО Борисова, ІВ Галясний
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСА СТРАУСА ТА ІНШИХ ВИДІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
ГВ Запаренко, ВВ Дорожко
Збірник тез доповідей 81 наукової конференції викладачів академії. Одеса …, 2021
2021
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ
В Дорожко, А Чуб, Є Пшенична
Innovative technologies in science and education 9, 327-329, 2021
2021
ПОЛІТИКА УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ ТА СОБІВАРТІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
В Дорожко, Є Пшенична, Ч Альона
EDITORIAL BOARD, 115, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЯ ЛЮЛЯ-КЕБАБ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА СТРАУСА
В Дорожко, Є Пшенична
EDITORIAL BOARD, 657-659, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ СТРАТЕГІЙ І ПРАВИЛ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ ФАХІВЦЯ
ВВ Дорожко
Моделі життєтворчості у сучасних соціокультурних контекстах: Матеріали вуз …, 2020
2020
RESEARCH OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND EXPERIMENTAL SUBSTANTIATION OF CREATION OF TECHNOLOGIES OF MEAT PRODUCTS FROM OSTRICH MEAT
PY Dorozhko V.
Theoretical aspects of modern engineering: collective monograph / Hnes L …, 2020
2020
ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ
В Дорожко, Є Пшенична
The VII th International scientific and practical conference «Topical issues …, 2020
2020
АДГЕЗІЯ ЯК НАЙВАЖЛИВІША РЕОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА
В Дорожко
The IV th International scientific and practical conference «Integration of …, 2020
2020
ПОШУК ШЛЯХІВ У ПРИГОТУВАННІ М’ЯСНИХ СТРАВ ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
В Дорожко, Є Пшенична
The IV th International scientific and practical conference «Integration of …, 2020
2020
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ МАТЕРІАЛЬНОГО СТИМУЛЮВАННЯ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
В Дорожко, Є Пшенична
The III th International scientific and practical conference «Theory …, 2020
2020
ЗАСТОСУВАННЯ М’ЯСА СТРАУСА В ТЕХНОЛОГІЯХ ДРУГИХ ГАРЯЧИХ СТРАВ
В Дорожко, Є Пшенична
The ХХIII th International scientific and practical conference « THEORETICAL …, 2020
2020
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗРОБЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ СТРАВ
ПЄ Дорожко В.
The ХХII th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020
2020
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСА СТРАУСА В ТЕХНОЛОГІЇ КОТЛЕТ ПАРОВИХ
НГВЗ Дорожко В.В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2020
2020
М’ЯСО СТРАУСА – ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
НГВЗ Дорожко В.В.
УКРАЇНСЬКА МОЛОДІЖНА НАУКА: ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20