Актуальні питання удосконалення технології рибних снеків ВВ Дорожко Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023 | | 2023 |
ВИРОБНИЦТВО СУШЕНО-В'ЯЛЕНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ ВВ Дорожко The 34th International scientific and practical conference “Science, latest …, 2023 | | 2023 |
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА РИБНИХ СНЕКІВ ВВ Дорожко The XII International Scientific and Practical Conference «Goal and the role …, 2023 | | 2023 |
ОСВІТА У ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКАХ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА ВВ Дорожко Моделі життєтворчості у сучасних соціокультурних контекстах: Матеріали вуз …, 2021 | | 2021 |
POST-COVID: ОСОБЛИВОСТI ДIЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВВ Дорожко XIV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та …, 2021 | | 2021 |
Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини ГВ Запаренко, ВВ Дорожко, ОГ Дьяков, АО Борисова, ІВ Галясний Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСА СТРАУСА ТА ІНШИХ ВИДІВ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ГВ Запаренко, ВВ Дорожко Збірник тез доповідей 81 наукової конференції викладачів академії. Одеса …, 2021 | | 2021 |
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ В Дорожко, А Чуб, Є Пшенична Innovative technologies in science and education 9, 327-329, 2021 | | 2021 |
ПОЛІТИКА УПРАВЛІННЯ ПОТОЧНИМИ ВИТРАТАМИ ТА СОБІВАРТІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В Дорожко, Є Пшенична, Ч Альона EDITORIAL BOARD, 115, 2021 | | 2021 |
ТЕХНОЛОГІЯ ЛЮЛЯ-КЕБАБ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА СТРАУСА В Дорожко, Є Пшенична EDITORIAL BOARD, 657-659, 2021 | | 2021 |
ВИКОРИСТАННЯ СТРАТЕГІЙ І ПРАВИЛ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ ФАХІВЦЯ ВВ Дорожко Моделі життєтворчості у сучасних соціокультурних контекстах: Матеріали вуз …, 2020 | | 2020 |
RESEARCH OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND EXPERIMENTAL SUBSTANTIATION OF CREATION OF TECHNOLOGIES OF MEAT PRODUCTS FROM OSTRICH MEAT PY Dorozhko V. Theoretical aspects of modern engineering: collective monograph / Hnes L …, 2020 | | 2020 |
ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ В Дорожко, Є Пшенична The VII th International scientific and practical conference «Topical issues …, 2020 | | 2020 |
АДГЕЗІЯ ЯК НАЙВАЖЛИВІША РЕОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА В Дорожко The IV th International scientific and practical conference «Integration of …, 2020 | | 2020 |
ПОШУК ШЛЯХІВ У ПРИГОТУВАННІ М’ЯСНИХ СТРАВ ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ В Дорожко, Є Пшенична The IV th International scientific and practical conference «Integration of …, 2020 | | 2020 |
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ МАТЕРІАЛЬНОГО СТИМУЛЮВАННЯ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В Дорожко, Є Пшенична The III th International scientific and practical conference «Theory …, 2020 | | 2020 |
ЗАСТОСУВАННЯ М’ЯСА СТРАУСА В ТЕХНОЛОГІЯХ ДРУГИХ ГАРЯЧИХ СТРАВ В Дорожко, Є Пшенична The ХХIII th International scientific and practical conference « THEORETICAL …, 2020 | | 2020 |
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗРОБЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ СТРАВ ПЄ Дорожко В. The ХХII th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020 | | 2020 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСА СТРАУСА В ТЕХНОЛОГІЇ КОТЛЕТ ПАРОВИХ НГВЗ Дорожко В.В. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2020 | | 2020 |
М’ЯСО СТРАУСА – ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НГВЗ Дорожко В.В. УКРАЇНСЬКА МОЛОДІЖНА НАУКА: ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ, 2020 | | 2020 |