Аналіз харчової цінності солодких страв ВВ Польовик, ЯЮ Бендас, ІЛ Корецька Якість і безпека харчових продуктів: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф …, 0 | 15 | |
Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів ВВ Польовик, ІЛ Корецька | 10 | 2016 |
Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах ЯЮ Бендас, ВВ Польовик, ІЛ Корецька | 9 | 2016 |
Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту ВВ Польовик, ІЛ Корецька, ГО Березова, НМ Кравчук | 5 | 2019 |
Вдосконалення технології десертів НМ Кравчук, ВВ Польовик, ДО Клец Молодий вчений, 1030-1033, 2018 | 5 | 2018 |
Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів ІВ Дочинець, ВВ Польовик, ІЛ Корецька | 5 | 2015 |
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату ВВ Польовик | 4 | 2021 |
Дослідження структури новітніх десертів КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька Молодий вчений, 359-363, 2017 | 4 | 2017 |
Шляхи зниження калорійності білкового десерту ДО Клец, НМ Кравчук, ВВ Польовик | 2 | 2018 |
Спреди та суміші жирові, як нові види жирової продукції в кондитерській промисловості IА Гагач, ВВ Польовик, IЛ Корецька Якість і безпека харчових продуктів, 122-123, 2017 | 2 | 2017 |
ПЕЧИВО ПІСОЧНЕ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ОС Павлюченко, ВВ Польовик, МО Новаторська Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-158, 2023 | 1 | 2023 |
Моніторинг безпеки та якості виробництва соусу у закладі ресторанного господарства ІМ Силка, ВВ Польовик The 11 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022 | 1 | 2022 |
Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників ОВ Кузьмін, ВВ Польовик, ГО Березова, ІО Грушевська | 1 | 2022 |
Екологічний посуд з рослинної сировини ГО Березова, ВВ Польовик Научные исследования: парадигма инновационного развития: сбор-ник тезисов …, 2021 | 1 | 2021 |
Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів Д Буряк, ВВ Польовик, ЛГ Дейниченко, ІЛ Корецька | 1 | 2020 |
Удосконалення технології супів з використанням рослинної сировини ЛА Чижевська, ВВ Польовик, ІЛ Корецька | 1 | 2020 |
Дослідження впливу купажованого рослиного пюре на реологічні показники самбуків ВВ Польовик | 1 | 2019 |
Використання горобини садової у технологіях вершкових кремів ВВ Польовик, ГО Березова, ІЛ Корецька | 1 | 2018 |
Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів ЮВ Николайчук, ВВ Польовик, ІЛ Корецька | 1 | 2017 |
Використання нетрадиційної сировини при виготовленні десертів КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька Рекомендовано до друку Науково-технічною радою Дослідної станції «Маяк …, 2017 | 1 | 2017 |