Підписатись
Польовик Володимир Вікторович, Полевик Владимир Викторович, Polevik Vladimir
Польовик Володимир Вікторович, Полевик Владимир Викторович, Polevik Vladimir
НУХТ, Національний університет харчових технологій, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Аналіз харчової цінності солодких страв
ВВ Польовик, ЯЮ Бендас, ІЛ Корецька
Якість і безпека харчових продуктів: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф …, 0
15
Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах
ЯЮ Бендас, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
92016
Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів
ВВ Польовик, ІЛ Корецька
92016
Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів
ІВ Дочинець, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
52015
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
ВВ Польовик
42021
Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту
ВВ Польовик, ІЛ Корецька, ГО Березова, НМ Кравчук
42019
Вдосконалення технології десертів
НМ Кравчук, ВВ Польовик, ДО Клец
Молодий вчений, 1030-1033, 2018
42018
Дослідження структури новітніх десертів
КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька
Молодий вчений, 359-363, 2017
42017
Шляхи зниження калорійності білкового десерту
ДО Клец, НМ Кравчук, ВВ Польовик
22018
Моніторинг безпеки та якості виробництва соусу у закладі ресторанного господарства
ІМ Силка, ВВ Польовик
The 11 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
12022
Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників
ОВ Кузьмін, ВВ Польовик, ГО Березова, ІО Грушевська
12022
Екологічний посуд з рослинної сировини
ГО Березова, ВВ Польовик
Научные исследования: парадигма инновационного развития: сбор-ник тезисов …, 2021
12021
Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів
Д Буряк, ВВ Польовик, ЛГ Дейниченко, ІЛ Корецька
12020
Удосконалення технології супів з використанням рослинної сировини
ЛА Чижевська, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
12020
Дослідження впливу купажованого рослиного пюре на реологічні показники самбуків
ВВ Польовик
12019
Використання горобини садової у технологіях вершкових кремів
ВВ Польовик, ГО Березова, ІЛ Корецька
12018
Спреди та суміші жирові, як нові види жирової продукції в кондитерській промисловості
IА Гагач, ВВ Польовик, IЛ Корецька
Якість і безпека харчових продуктів, 122-123, 2017
12017
Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів
ЮВ Николайчук, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
12017
Використання нетрадиційної сировини при виготовленні десертів
КЮ Левкун, ВВ Польовик, НП Бондар, ІЛ Корецька
Рекомендовано до друку Науково-технічною радою Дослідної станції «Маяк …, 2017
12017
ПЕЧИВО ПІСОЧНЕ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
ОС Павлюченко, ВВ Польовик, МО Новаторська
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 147-158, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20