Підписатись
Svitlana Kraievska
Svitlana Kraievska
STATE UNIVERSITY OF TRADE AND ECONOMICS
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
СП Краєвська, НО Стеценко
232013
Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів
С Краєвська, Н Стеценко
Товари і ринки, 36–46-36–46, 2018
132018
Substantiation of expediency of gluten-free foodstuffs production in Ukraine
N Stetsenko, S Kraevska
Theoretical achievements for practice, 5-11, 2018
82018
Optimization of the technological process of flax seed germination
S Kraevska, O Yeshchenko, N Stetsenko
72019
Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів
СП Краєвська, НО Стеценко
62014
Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні
СП Краєвська, НО Стеценко
42017
Comparingbetween the amino acid composition of flax seeds before and after germination
S Kraevska, N Stetsenko, O Korol
42017
The use of flax seeds in healthy products technologies
N Stetsenko, S Kraevska
42013
Порівняльна характеристика властивостей насіння льону різних сортів, призначених для виробництва снеків
НО Стеценко, СП Краєвська
32020
Energy Saving Thermal Systems on the Mobile Platform of the Mini-Bakery
I Stadnyk, V Piddubnyi, A Chahaida, V Fedoriv, T Hushtan, S Kraievska, ...
Strojnícky časopis-Journal of Mechanical Engineering 73 (1), 169-186, 2023
22023
Оцінювання якості білка насіння льону методом DIAAS
СП Краєвська, НО Стеценко, ГМ Бандуренко
22018
Характеристика комплексу слизоутворюючих полісахаридів, екстрагованих з насіння льону
НО Стеценко, СП Краєвська
ГО «Європейська наукова платформа», 2018
22018
Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначення
СП Краєвська, НО Стеценко
22017
Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону
СП Краєвська, НО Стеценко
22016
Analiz khimichnoho skladu nasinnia harbuza, kunzhutu ta lonu yak perspektyvnykh dzherel dlia vyrobnytstva biolohichno aktyvnykh dobavok do yizhi
SP Kraievska, NO Stetsenko
Stratehyia kachestva v promыshlennosty y obrazovanyy: IKh Mizhnar. konf 31 …, 2013
22013
Обґрунтування рецептури снеку оздоровчого призначення на основі насіння льону
НО Стеценко, СП Краєвська
12020
Вплив порошку базиліку на харчову і біологічну цінність лляних чіпсів
НО Стеценко, СП Краєвська
12020
Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону
НО Стеценко, СП Краєвська
12020
The determination protein quality by method DIAAS.
S Kraevska, N Stetsenko, G Bandurenko
Grain Products and Mixed Fodders 18 (3), 10-14, 2018
12018
Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієті
СП Краєвська, НО Стеценко
12017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20