Підписатись
Альона Діхтярь
Альона Діхтярь
Інші іменаA. Dihtyar, A Dikhtyar
Харківський державний університет харчування та торгівлі,Навчально-науковий інститут харчових
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Determining patterns in the formation of functional-technological properties of a fat-based semi-finished product in the technology of sponge cake products
PP Aliona Dikhtyar, Svitlana Andrieieva, Natalia Fedak, Olga Grynchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
42021
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
АМ Діхтярь
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
42017
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars
SP Bokovets, FV Pertsevoi, NV Murlykina, IM Smetanska, AS Borankulova, ...
Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 92-103, 2023
32023
Динаміка вмісту токоферолів в оліях соняшнику з різним жирно кислотним складом в процесі нагрівання
НВ Федак, АМ Діхтярь, ВВ Кириченко, СМ Тимчук, ВВ Поздняков, ...
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 4 (Вип.12), С …, 2012
32012
Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing.
DА Khaustova T., Fedak N., Andreeva S.
Scientific Journal «Eureka: Life Sciences», P. 21–27, 2019
2*2019
Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil
YY А. Dichtyar, N. Fedak , Ye. Pyvovarov , G. Stepankova
Міжнародний науковий журнал «Technology audit and production reserves»., P …, 2017
2*2017
Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect
A Dikhtyar, N Fedak, N Murlikina
Ukrainian Food Journal, Р. 70–79., 2016
22016
Загальні особливості та сучасний розвиток вегетаріанського харчування
С Андрєєва, Є Пивоваров, А Дихтярь
Scientific Collection «InterConf+», 712-720, 2022
12022
Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста
АМ Діхтярь, НВ Федак
Харків: ХДУХТ, 2016
12016
Динамика содержания токоферолов в маслах подсолнечника с различным жирнокислотным составом в процессе нагревания
НВ Федак, АМ Дихтярь, ВВ Кириченко, СМ Тимчук, ВВ Поздняков, ...
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (4), 139-145, 2012
12012
Вивчення жирнокислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, НВ Федак, АМ Діхтярь, ЗІ Носко, СМ Тимчук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу
НВ Федак, АМ Діхтярь, СМ Тимчук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ БІСКВІТНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ НАПІВФАБРИКАТУ ЖИРОВОГО
АМ Діхтярь, СС Андрєєва, ГА Шевченко
The 6 th International scientific and practical conference “Progressive …, 2023
2023
Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів
ЯВ Шевелева, АМ Діхтярь, СС Андрєєва
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних
СС Андрєєва, ЄП Пивоваров, АМ Діхтярь
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Органолептичний аналіз
ТВ Черемська, АМ Діхтярь
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Development of technology of snacks with different types of breadings for fast food format enterprises
AD S. Andrieieva, M. Kolesnikova, O. Grynchenko, S. Iurchenko
European Journal of Enterprise Technologies 6 (120), 60-68, 2022
2022
Технології крафтових виробництв
АМ Діхтярь, ТВ Черемська, СС Андрєєва
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Діджиталізація в ресторанній індустрії
ОВ Котляр, ОЮ Нагорний, АМ Діхтярь
Харків: ДБТУ, 2022
2022
Методологія конструювання харчової продукції
ОО Гринченко, ЄП Пивоваров, НГ Гринченко, АМ Діхтярь
Харків: ДБТУ, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20