Подписаться
Сарібєкова Діана Георгіївна
Сарібєкова Діана Георгіївна
Херсонський національний технічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене kntu.net.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Удосконалення процесу екстрагування антоціанів з використанням ферментних комплексів
Л Салєба, ДГ Сарєбєкова
Вісник Хмельницького національного університету 1 (293), 222-226, 2021
22021
Дослідження впливу силіконів на властивості косметичних емульсій прямого типу
РВ Гаргаун, ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, ЗМ Попова
Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 94-98, 2019
22019
Визначення якості виноградних вин
Л Салєба, Д Сарібєкова
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
22015
Визначення характеру взаємодії кремнійвмісних препаратів з целюлозою за методом ІЧ-спектроскопії
ДГ САРІБЕКОВА, ГО Рябініна, ГО Скрипко
КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ, 56, 2007
22007
Одержання варених ковбасних виробів з харчовими волокнами
МЄ Ацук, ДГ Сарібєкова, ЗМ Водяницька
Вісник Хмельницького національного університету, 169-172, 2022
12022
Визначення показників якості та методів їх контролю для апельсинових сокових напоїв
ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова, ІО Жебраківська
Вестник Херсонского национального технического университета, 54-60, 2020
12020
Розробка складу косметичного лосьйону з тонізуючими властивостями на основі гідролату зеленого чаю
ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, РВ Гаргаун
Вестник Херсонского национального технического университета, 76-83, 2019
12019
Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних
ЛВ Салєба, ЛВ Салеба, ДГ Сарібєкова, ОС Кондя
НУХТ, 2017
12017
Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів
ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова, ОМ Куник, ГС Сарібеков, КЄ Микитенко
Вісник Херсонського національного технічного університету, 178-182, 2016
12016
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОЛОКНИСТОГО СКЛАДУ ТКАНИНИ НА ГІДРОФОБНИЙ ЕФЕКТ, ОТРИМАНИЙ НА ОСНОВІ МЕТИЛСИЛІКОНАТУ КАЛІЮ
ОЛ Ткачук, ДГ САРІБЄКОВА
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ, 54, 2006
12006
Використання методу поляризаційної мікроскопії для визначення ступеня структурного руйнування бавовняної пряжі при дії на тканину розбавленої сірчаної кислоти
ДГ Сарібекова, ГО Скрипко
Вісник КНУТД, 116-122, 2005
12005
Антибіотики у продуктах бджільництва
ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, ЮВ Чміленко
Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно …, 0
1
Одержання функціональних йогуртів з цукрозамінниками природного походження
МЄ РАЦУК, ДГ САРІБЄКОВА, МЕ RАСUК, DG SАRIBЕКОVА
Хмельницького національного університету, 217, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА СМЕТАНИ ЖИРНІСТЮ 15%
ОЯ Семешко, ДГ Сарібєкова, КА Яловенко
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2021
2021
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних властивостей ліпосомальної системи доставки Pro-Lipo Neo
ОМ Куник, ДГ Сарібєкова
Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ АНТИМІКРОБНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕФІРНИХ ОЛІЙ КВІТКОВОЇ ГРУПИ В СКЛАДІ ЕМУЛЬСІЙНОГО КРЕМУ ДЛЯ ТІЛА
МЄ Рацук, ДГ Сарібєкова
Вестник Херсонского национального технического университета, 71-76, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ СТІЙКОСТІ ПОЛІОРГАНОСИЛОКСАНОВИХ РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ ДО РОЗВИТКУ ПАТОГЕННОЇ МІКРОФЛОРИ
РВ Гаргаун, ОМ Куник, ДГ Сарібєкова
Вестник Херсонского национального технического университета, 126-131, 2021
2021
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, КО Яловенко
Вісник Херсонського національного технічного університету, 2020
2020
Дослідження властивостей харчового барвника бетаніну
КА Шептунова, ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
2020
ОДЕРЖАННЯ ЙОГУРТІВ З ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ
АВ Доценко, МЄ Рацук, ДГ Сарібєкова
Редакційна колегія, 37, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20