Удосконалення процесу екстрагування антоціанів з використанням ферментних комплексів Л Салєба, ДГ Сарєбєкова Вісник Хмельницького національного університету 1 (293), 222-226, 2021 | 2 | 2021 |
Дослідження впливу силіконів на властивості косметичних емульсій прямого типу РВ Гаргаун, ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, ЗМ Попова Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки, 94-98, 2019 | 2 | 2019 |
Визначення якості виноградних вин Л Салєба, Д Сарібєкова Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | 2 | 2015 |
Визначення характеру взаємодії кремнійвмісних препаратів з целюлозою за методом ІЧ-спектроскопії ДГ САРІБЕКОВА, ГО Рябініна, ГО Скрипко КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ, 56, 2007 | 2 | 2007 |
Одержання варених ковбасних виробів з харчовими волокнами МЄ Ацук, ДГ Сарібєкова, ЗМ Водяницька Вісник Хмельницького національного університету, 169-172, 2022 | 1 | 2022 |
Визначення показників якості та методів їх контролю для апельсинових сокових напоїв ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова, ІО Жебраківська Вестник Херсонского национального технического университета, 54-60, 2020 | 1 | 2020 |
Розробка складу косметичного лосьйону з тонізуючими властивостями на основі гідролату зеленого чаю ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, РВ Гаргаун Вестник Херсонского национального технического университета, 76-83, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних ЛВ Салєба, ЛВ Салеба, ДГ Сарібєкова, ОС Кондя НУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова, ОМ Куник, ГС Сарібеков, КЄ Микитенко Вісник Херсонського національного технічного університету, 178-182, 2016 | 1 | 2016 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОЛОКНИСТОГО СКЛАДУ ТКАНИНИ НА ГІДРОФОБНИЙ ЕФЕКТ, ОТРИМАНИЙ НА ОСНОВІ МЕТИЛСИЛІКОНАТУ КАЛІЮ ОЛ Ткачук, ДГ САРІБЄКОВА МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ, 54, 2006 | 1 | 2006 |
Використання методу поляризаційної мікроскопії для визначення ступеня структурного руйнування бавовняної пряжі при дії на тканину розбавленої сірчаної кислоти ДГ Сарібекова, ГО Скрипко Вісник КНУТД, 116-122, 2005 | 1 | 2005 |
Антибіотики у продуктах бджільництва ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, ЮВ Чміленко Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно …, 0 | 1 | |
Одержання функціональних йогуртів з цукрозамінниками природного походження МЄ РАЦУК, ДГ САРІБЄКОВА, МЕ RАСUК, DG SАRIBЕКОVА Хмельницького національного університету, 217, 2021 | | 2021 |
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА СМЕТАНИ ЖИРНІСТЮ 15% ОЯ Семешко, ДГ Сарібєкова, КА Яловенко Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2021 | | 2021 |
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних властивостей ліпосомальної системи доставки Pro-Lipo Neo ОМ Куник, ДГ Сарібєкова Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ АНТИМІКРОБНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕФІРНИХ ОЛІЙ КВІТКОВОЇ ГРУПИ В СКЛАДІ ЕМУЛЬСІЙНОГО КРЕМУ ДЛЯ ТІЛА МЄ Рацук, ДГ Сарібєкова Вестник Херсонского национального технического университета, 71-76, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ СТІЙКОСТІ ПОЛІОРГАНОСИЛОКСАНОВИХ РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ ДО РОЗВИТКУ ПАТОГЕННОЇ МІКРОФЛОРИ РВ Гаргаун, ОМ Куник, ДГ Сарібєкова Вестник Херсонского национального технического университета, 126-131, 2021 | | 2021 |
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів ОМ Куник, ДГ Сарібєкова, КО Яловенко Вісник Херсонського національного технічного університету, 2020 | | 2020 |
Дослідження властивостей харчового барвника бетаніну КА Шептунова, ЛВ Салєба, ДГ Сарібєкова Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020 | | 2020 |
ОДЕРЖАННЯ ЙОГУРТІВ З ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ АВ Доценко, МЄ Рацук, ДГ Сарібєкова Редакційна колегія, 37, 2020 | | 2020 |