Підписатись
Таїса Гончaренко
Таїса Гончaренко
Національний університет харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion
Y Kotlyar, Т Goncharenko, O Topchiy
Харчова наука і технологія, 25-30, 2016
162016
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
Т.Ю. Гончаренко, О.А. Топчій, І.І Кишенько
Наукові праці Національного університету харчових технологій 23 (5 (2)), 142-148, 2017
9*2017
Use of oilseed polyfunctional supplements in the manufactureof meat products
O Topchiy, E Kotlyar, T Honcharenko, A Petrina, O Tarasiuk
72019
Дослідження різних способів внесення композиційної білково-вуглеводної суміші у фаршеві системи
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
12020
Development of protein-fat emulsions based on vitaminized blended vegetable oils
Y Kotliar, O Topchiy, A Kyshenia, M Polumbryk, K Garbazhiy, ...
EUREKA: Life Sciences, 41-47, 2018
12018
Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів
РВ Кущ, ОА Топчій, ТЮ Гончаренко
2020
Поліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів
М Верченко, ТЮ Гончаренко, ОА Топчій, ЄО Котляр
2020
Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
2019
Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових
ГС Мехед, ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
2018
Використання солодових екстрактів у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
2018
14. АНАЛІЗ СПОСОБІВ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБРОБЛЕННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З МЕТОЮ ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ У РЕЦЕПТУРІ ПОСІЧЕНИХ НAПІВФAБРИКAТІВ
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017
2017
Використання клітковини у виробництві напівфабрикатів
ТЮ Гончаренко, МО Слободянюк
2017
Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу
ТЮ Гончаренко, ЄО Котляр
2017
Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
ТЮ Гончаренко, ОА Топчій
2017
М'ясний паштет" оздоровчий" для діабетиків (Патент на корисну модель№ 120626)
ОА Топчій, ОА Тарасюк, ТЮ Гончаренко
2017
М'ясо-рослинний січений напівфабрикат" натуральний"(Патент на корисну модель№ 121749)
ЄО Котляр, ОА Топчій, ТЮ Гончаренко, ВЮ Яровий
2017
Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology
T Honcharenko, O Topchiy, E Smirnova
2017
DEVELOPMENT OF FORMULATION MULTICOMPONENT PROTEIN-FAT EMULSION
Т Goncharenko, O Topchiy, Y Kotlyar
2016
Разработка новых видов мясо-растительных полуфабрикатов с использованием нетрадиционного сырья
ЛВ Пешук, ОА Топчий, ИГ Радзиевская, ТЮ Гончаренко
2008
Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов
ОА Топчий, ИГ Радзиевская, ТЮ Гончаренко, ЛВ Пешук
2007
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20