Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion Y Kotlyar, Т Goncharenko, O Topchiy Харчова наука і технологія, 25-30, 2016 | 16 | 2016 |
Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів Т.Ю. Гончаренко, О.А. Топчій, І.І Кишенько Наукові праці Національного університету харчових технологій 23 (5 (2)), 142-148, 2017 | 9* | 2017 |
Use of oilseed polyfunctional supplements in the manufactureof meat products O Topchiy, E Kotlyar, T Honcharenko, A Petrina, O Tarasiuk | 7 | 2019 |
Дослідження різних способів внесення композиційної білково-вуглеводної суміші у фаршеві системи ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | 1 | 2020 |
Development of protein-fat emulsions based on vitaminized blended vegetable oils Y Kotliar, O Topchiy, A Kyshenia, M Polumbryk, K Garbazhiy, ... EUREKA: Life Sciences, 41-47, 2018 | 1 | 2018 |
Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів РВ Кущ, ОА Топчій, ТЮ Гончаренко | | 2020 |
Поліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів М Верченко, ТЮ Гончаренко, ОА Топчій, ЄО Котляр | | 2020 |
Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | | 2019 |
Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових ГС Мехед, ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | | 2018 |
Використання солодових екстрактів у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | | 2018 |
14. АНАЛІЗ СПОСОБІВ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБРОБЛЕННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З МЕТОЮ ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ У РЕЦЕПТУРІ ПОСІЧЕНИХ НAПІВФAБРИКAТІВ ТЮ Гончаренко, ОА Топчій НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017 | | 2017 |
Використання клітковини у виробництві напівфабрикатів ТЮ Гончаренко, МО Слободянюк | | 2017 |
Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу ТЮ Гончаренко, ЄО Котляр | | 2017 |
Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів ТЮ Гончаренко, ОА Топчій | | 2017 |
М'ясний паштет" оздоровчий" для діабетиків (Патент на корисну модель№ 120626) ОА Топчій, ОА Тарасюк, ТЮ Гончаренко | | 2017 |
М'ясо-рослинний січений напівфабрикат" натуральний"(Патент на корисну модель№ 121749) ЄО Котляр, ОА Топчій, ТЮ Гончаренко, ВЮ Яровий | | 2017 |
Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology T Honcharenko, O Topchiy, E Smirnova | | 2017 |
DEVELOPMENT OF FORMULATION MULTICOMPONENT PROTEIN-FAT EMULSION Т Goncharenko, O Topchiy, Y Kotlyar | | 2016 |
Разработка новых видов мясо-растительных полуфабрикатов с использованием нетрадиционного сырья ЛВ Пешук, ОА Топчий, ИГ Радзиевская, ТЮ Гончаренко | | 2008 |
Усовершенствование технологии рубленных мясных полуфабрикатов ОА Топчий, ИГ Радзиевская, ТЮ Гончаренко, ЛВ Пешук | | 2007 |