ОБІЗНАНІСТЬ ТА УСВІДОМЛЕННЯ СТУДЕНТСЬКОЮ МОЛОДДЮ ЗАГРОЗИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ФАКТОРІВ РИЗИКУ РОЗВИТКУ НЕІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ – СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ АВК АМ Сердюк, МП Гуліч, ОД Петренко, ЛС Любарська | 5* | 2019 |
ХАРЧУВАННЯ СОЛДАТІВ У БОЙОВИХ УМОВАХ: ЕВОЛЮЦІЯ ВІД ЗАПОРІЗЬКОЇ СІЧІ ДО СЬОГОДЕННЯ М Гуліч, О Петренко, Л Любарська, Ю Депутат | 3 | 2020 |
The awareness and consciousness of young students about the threat of risk factors of development of non-infectious diseases–modern status of the problem. AM Serdyuk, MP Gulich, OD Petrenko, LS Lyubarskaya, AV Koblyanskaya Medicni perspektivi 24 (1), 4-14, 2019 | 3 | 2019 |
Сорбінова і бензойна кислоти–харчові добавки і природні консерванти ІЄ Моісеєнко, НЛ Ємченко, ЛС Любарська, ОД Ольшевська, ... Гігієна населених місць.–2019.–Вип 69, 172-181, 2019 | 3 | 2019 |
Порівняльна оцінка харчових продуктів за вмістом мікроелементів цинку та міді ЛС Любарська, МП Гуліч, НЛ Ємченко Гігієна населених місць, 187-194, 2015 | 2 | 2015 |
Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва ЛС Любарська, НЛ Ємченко, МП Гуліч Довкілля та здоров’я, 47-50, 2015 | 2 | 2015 |
ОБҐРУНТУВАННЯ НАУКОВИХ ЗАСАД РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАХОДІВ ПРОФІЛАКТИКИ НЕІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ В УКРАЇНІ ВІДПОВІДНО ДО ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ АМ Сердюк, МП Гуліч, АВ Коблянська, ЛС Любарська, ОД Петренко, ... Випуск 5, 18, 2018 | 1* | 2018 |
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ УДОСКОНАЛЕННЯ НОРМ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ВІДПОВІДНО ДО СТАНДАРТІВ НАТО М Гуліч, Ю Депутат, О Ященко, Л Любарська, О Харченко, І Моісеєнко Monohrafiia_2017.pdf http://www.health.gov.ua/www.nsf …, 2017 | 1* | 2017 |
Розрахунок вмісту цинку та міді в раціоні харчування на основі визначеного фактичного вмісту їх в харчових продуктах. ЛС Любарська, МП Гуліч Гігієна населених міст, 233-239, 2014 | 1 | 2014 |
Проблема порушення харчової поведінки дітей як наслідок військового стресу МП Гуліч, ОД Петренко, ЛС Любарська | | 2023 |
Пріорітети та стереотипи харчування молоді як фактор розвитку хронічних неінфекційних захворювань М Гуліч, О Петренко, Л Любарська Науково-пракична конференція "Здоровя, харчування, довголіття", 36-39, 2021 | | 2021 |
КОМПЕТЕНЦІЇ, НАБУТІ У ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ, ТА ЇХНЯ РОЛЬ У ФОРМУВАННІ ХАРЧОВОЇ ПОВЕДІНКИ МОЛОДІ МП Гуліч, ОД Петренко, ЛС Любарська Довкілля та здоров’я, 22-27, 2021 | | 2021 |
Результати анкетування студентів різних вищих навчальних закладів (ВНЗ) України щодо усвідомлення ними загрози для їх здоров’я факторів ризику неінфекційних захворювань. МП Гуліч, ІО Калиниченко, ОД Петренко, ЛС Любарська Матеріали Х всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною …, 2020 | | 2020 |
Nutrition of soldiers in battle conditions: the evolution from Zaporizhzhia Sich until today. MP Gulich, ED Petrenko, LS Lubarskaya, YM Deputat Medicni perspektivi 25 (1), 221-229, 2020 | | 2020 |
До питання валідації фотометричної методики визначення гістаміну М ГУЛІЧ, О ХАРЧЕНКО, Л ЛЮБАРСЬКА, О ЯЩЕНКО, І МОІСЕЄНКО, ... Матеріали науково-практичної конференції «Фізичні фактори довкілля та їх …, 2020 | | 2020 |
Питание солдат в боевых условиях: эволюция от Запорожской Сечи до сегоднешнего дня МП Гулич, ЕД Петренко, ЛС Любарская, ЮМ Депутат Медичні перспективи 25 (1), 221-229, 2020 | | 2020 |
2020 ТОМ XXV № 11 ТА Хомазюк, ВЮ Кротова, ГА Косова, МГ Киричко, МЗ Лищишин, ... | | 2020 |
SORBENIC AND BENZOIC ACIDS – FOOD ADDITIVES AND NATURAL PRESERVATIVES Сорбінова і бензойна кислоти - харчові добавки і природні консерванти І Моісеєнко, Н Ємченко, Л Любарська, О Ольшевська, О Харченко, ... Гігієна населених місць №69 (19), 172 - 181, 2019 | | 2019 |
ЗДОРОВЬЕСБЕРЕГАЮЩИЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ВУЗАХ-АКТУАЛЬНОЕ НАПРАВЛЕНИЕ ПРОФИЛАКТИКИ НЕИНФЕКЦИОННЫХ ЗАБОЛЕВАНИЙ МП Гулич, ЕД Петренко, ЛС Любарская, ОД Ольшевская, ОО Харченко, ... Сборник материалов международной научно-практической конференции" Здоровье и …, 2019 | | 2019 |
ОРГАНІЗАЦІЯ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ: МІЖНАРОДНИЙ ТА ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД МП Гуліч, ОД Петренко, ЛС Любарська, ОО Харченко, ОВ Ященко | | 2019 |