Обгрунтування складу рослинної сировини для виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчої дії ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | 1 | 2022 |
Виділення і склад ефірних олій сосни гірської СВ Жирнова, ЛВ Крічковська, ТП Мандзій Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2016 | 1 | 2016 |
Матеріальні технологічні і теплові розрахунки в курсовому та дипломному проектуванні ТВ Фалалєєва, СВ Жирнова, СО Петров Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2024 | | 2024 |
Обґрунтування компонентів рецептури гігієнічної помади СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Переваги зеленої методики синтезу ібупрофену у порівнянні з традиційною технологією СВ Жирнова, ТО Савлук Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Обґрунтування вибору компонентів гігієнічної губної помади з захистом від ультрафіолетового випромінювання СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу" Застосування продуктів технології органічних речовин" СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна | | 2023 |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу" Якість сировини та продукції хімічних технологій" СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна, ТВ Школьнікова | | 2023 |
ENRICHMENT OF THE PRODUCTS OF FAT-AND-OIL AND BIOTRCHNOLOGY INDUSTRIES BY ANTIOXIDANTS AND PRESERVATIVES OF POWDERS FROM BARRY RAW MATERIALS В Анан’єва, О Варанкіна, Т Овсяннікова, С Жирнова Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |
Дослідження властивостей глинистих мінералів як активного компонента скрабів для чутливої шкіри ТО Овсяннікова, СВ Жирнова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Зелені методики для багатокомпонентних реакцій Угi СВ Жирнова, ТО Савлук Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Обгрунтування вибору компонентів бальзаму для губ на основі рослинної сировини СВ Жирнова, ТО Овсяннікова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Підвищення ефективності засобів для очищення проблемної шкіри ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ДС Медведський ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Розробка технології БАД для виробництва продукції оздоровчого призначення ВО Рубан, СВ Жирнова Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
Підвищення профілактичної дії губної помади ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, ОМ Чаплигіна, АП Літовченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу" Хімія і технологія основного органічного синтезу" СВ Жирнова, ТО Овсяннікова, ОМ Чаплигіна ТОВ" Планета–Прінт", 2021 | | 2021 |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу" Експертиза та безпека продукції виробництв харчових добавок" ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, НВ Ларінцева, ОМ Чаплигіна, ... ФЛП Черняк ЛО, 2021 | | 2021 |
Медико-біологічна оцінка хлібобулочних виробів, які виготовлені з використанням пресованих дріжджів, збагачених йодом і селеном ТО Овсяннікова, СВ Жирнова | | 2020 |
Изучение технологических и физико-химических свойств грибов вешенка обыкновенная для разработки состава гранул на их основе ТА Овсянникова, СВ Жирнова Национальный технический университет" Харьковский политехнический институт", 2019 | | 2019 |
Вермішель швидкого приготування оздоровчого призначення з харчовою добавкою з рослинної сировини ВВ Анан'єва, СВ Жирнова, ТО Овсяннікова ДП" Український інститут інтелектуальної власності", 2019 | | 2019 |