Підписатись
Rachok Vitalii / Рачок Віталій Вікторович / Рачок Виталий Викторович
Rachok Vitalii / Рачок Віталій Вікторович / Рачок Виталий Викторович
Національний універсттет харчових технологій, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив тиску екструдування та вмісту газу на формування пористості готових виробів
ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
22014
Интенсификация процесса замешивания дрожжевого теста
АИ Кравченко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун
22013
Формування структури пшеничного тіста в процесі замішування
ВВ Рачок, ВС Гудзенко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 154-162, 2018
12018
Исследование оборудования для непрерывного замешивания теста
ВВ Рачок, ИВ Теличкун, ВИ Теличкун
БГАТУ, 2017
12017
Исследование равномерности распределения компонентов дрожжевого теста
ДВ Собачко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун
БГАТУ, 2021
2021
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії
ВВ Рачок
2019
Дослідження реологічних характеристик пшеничного тіста під час замішування
ВВ Рачок, ВА Гудзенко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
НУХТ, 2018
2018
До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста
А Анісімов, М Ільчук, ВВ Рачок, ЮС Теличкун
2018
Розроблення двовальної тістомісильної машини з комбінованим робочим органом
ВІ Бондарук, ВВ Рачок, ЮС Теличкун
НУХТ, 2018
2018
Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста
ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
2016
Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів
ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун, Ц Янакієв, С Стефанов, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 161-170, 2016
2016
Застосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тіста
ВВ Рачок, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун
2015
Вплив питомої роботи замішування на ефективну в'язкість дріжджового тіста
ВВ Рачок, ОІ Кравченко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
2014
Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста
ОІ Кравченко, ВВ Рачок, МГ Десик, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
2014
Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням
Б Сташенко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
2014
Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції-шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
ЮС Теличкун, ВІ Теличкун, ОІ Кравченко, ВВ Рачок
2014
ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ КУЛАЧКОВИХ РОБОЧИХ ОРГАНІВ
ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
ІХ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 119, 0
ВПЛИВ РОБОЧИХ ЕЛЕМЕНТІВ РІЗНОЇ КОНФІГУРАЦІЇ НА ПРОЦЕС ЗАМІШУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
ВВ Рачок, ВВ Бондарук, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун
VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 105, 0
ИССЛЕДОВАНИЕ РАВНОМЕРНОСТИ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ КОМПОНЕНТОВ ДРОЖЖЕВОГО ТЕСТА
ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун
ББК 36 Т38 Редакционная коллегия: д. т. н., профессор Акулич АВ (отв …, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–19