Вплив тиску екструдування та вмісту газу на формування пористості готових виробів ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун | 2 | 2014 |
Интенсификация процесса замешивания дрожжевого теста АИ Кравченко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун | 2 | 2013 |
Формування структури пшеничного тіста в процесі замішування ВВ Рачок, ВС Гудзенко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун Наукові праці Національного університету харчових технологій, 154-162, 2018 | 1 | 2018 |
Исследование оборудования для непрерывного замешивания теста ВВ Рачок, ИВ Теличкун, ВИ Теличкун БГАТУ, 2017 | 1 | 2017 |
Исследование равномерности распределения компонентов дрожжевого теста ДВ Собачко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун БГАТУ, 2021 | | 2021 |
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії ВВ Рачок | | 2019 |
Дослідження реологічних характеристик пшеничного тіста під час замішування ВВ Рачок, ВА Гудзенко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун НУХТ, 2018 | | 2018 |
До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста А Анісімов, М Ільчук, ВВ Рачок, ЮС Теличкун | | 2018 |
Розроблення двовальної тістомісильної машини з комбінованим робочим органом ВІ Бондарук, ВВ Рачок, ЮС Теличкун НУХТ, 2018 | | 2018 |
Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун | | 2016 |
Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун, Ц Янакієв, С Стефанов, ... Наукові праці Національного університету харчових технологій, 161-170, 2016 | | 2016 |
Застосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тіста ВВ Рачок, ВІ Теличкун, ЮС Теличкун | | 2015 |
Вплив питомої роботи замішування на ефективну в'язкість дріжджового тіста ВВ Рачок, ОІ Кравченко, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун | | 2014 |
Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста ОІ Кравченко, ВВ Рачок, МГ Десик, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун | | 2014 |
Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням Б Сташенко, ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун | | 2014 |
Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції-шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів ЮС Теличкун, ВІ Теличкун, ОІ Кравченко, ВВ Рачок | | 2014 |
ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ КУЛАЧКОВИХ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун ІХ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 119, 0 | | |
ВПЛИВ РОБОЧИХ ЕЛЕМЕНТІВ РІЗНОЇ КОНФІГУРАЦІЇ НА ПРОЦЕС ЗАМІШУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ВВ Рачок, ВВ Бондарук, ЮС Теличкун, ВІ Теличкун VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 105, 0 | | |
ИССЛЕДОВАНИЕ РАВНОМЕРНОСТИ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ КОМПОНЕНТОВ ДРОЖЖЕВОГО ТЕСТА ВВ Рачок, ЮС Теличкун, ВИ Теличкун ББК 36 Т38 Редакционная коллегия: д. т. н., профессор Акулич АВ (отв …, 0 | | |