Follow
Наталія Сливка | Natalia Slyvka
Наталія Сливка | Natalia Slyvka
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese" Urda"
B Oksana, S Natalya, G Bogdan, D Hryhoriy, S Olha
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 18-22, 2017
242017
Influence of wheat bran on quality indicators of a sour milk beverage
V Nagovska, Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, N Slyvka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 28-35, 2018
222018
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
172018
Study of the different ways of proteins extraction from sheep and cow whey for “Urda” cheese production
O Bilyk, N Slyvka, B Gutyj, H Dronyk, O Sukhorska
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2017
122017
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
112017
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas
P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015
102015
Effect of the cryopowder" beet" on quality indicators of new curd desserts
Y Hachak, N Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ...
92019
Calculation of recipes and development o f technological production schemes of albumin chees e «Urda» for industry
OY Bilyk, GV Dronyk, NB Slyvka, BV Gutyj
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
92017
Якісні показники м’яса свиней миргородської породи та її помісей
ГО Бірта
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
9*2008
Improvement of technology of curd products with succade from pumpkin
NB Slyvka, OY Bilyk, OR Mikhailytska, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
82019
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас
P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
7*2015
Investigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fat
Y Hachak, NB Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ...
Osauhing Scientific Route, 2019
62019
Development of reciproces of dairy products of treatment and prophylaxic appointment with cryo powder
H Yu, B Gutyj, V Nagovska, N Slyvka, A Ilnytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
62018
Influence of the Biologically Active Supplement
V Nagovska, O Mykhaylytska, N Slyvka, O Bilyk, Y Hachak
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 121, 2023
52023
Development of ice cream recipe with dates processing products
OY Bilyk, NB Slyvka, VO Nagovska, OR Mykhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
52021
Застосування пшеничних висівок, як функціонального інгредієнта, в технології кефіру
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
42017
Целесообразность использования Семен чиа в технологии кефира
ИМ Турчин, ИВ Кричковская-Горошко, НБ Сливка, ОР Михайлицкая
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
42017
Development of the technology of fermented milk drink with goji berries
NB Slyvka, OY Bilyk, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
32022
Influence of milk thistle shot on quality parameters of the sour-milk beverage
V Nagovska, Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, N Slyvka
EUREKA: Life Sciences, 3-12, 2018
32018
The use of pear fillers in kefir technology
NB Slyvka, OR Myhaylytska, VO Nahovska, OY Bilyk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20