Подписаться
Наталія Сливка | Natalia Slyvka
Наталія Сливка | Natalia Slyvka
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Influence of wheat bran on quality indicators of a sour milk beverage
V Nagovska, Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, N Slyvka
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 28-35, 2018
262018
Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese" Urda"
B Oksana, S Natalya, G Bogdan, D Hryhoriy, S Olha
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 18-22, 2017
252017
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
182018
Study of the different ways of proteins extraction from sheep and cow whey for “Urda” cheese production
O Bilyk, N Slyvka, B Gutyj, H Dronyk, O Sukhorska
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2017
132017
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
122017
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas
P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015
112015
Effect of the cryopowder" beet" on quality indicators of new curd desserts
Y Hachak, N Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ...
102019
Calculation of recipes and development o f technological production schemes of albumin chees e «Urda» for industry
OY Bilyk, GV Dronyk, NB Slyvka, BV Gutyj
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
102017
Якісні показники м’яса свиней миргородської породи та її помісей
ГО Бірта
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
10*2008
Improvement of technology of curd products with succade from pumpkin
NB Slyvka, OY Bilyk, OR Mikhailytska, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
92019
Influence of the Biologically Active Supplement
V Nagovska, O Mykhaylytska, N Slyvka, O Bilyk, Y Hachak
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 121, 2023
72023
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас
P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
7*2015
Development of ice cream recipe with dates processing products
OY Bilyk, NB Slyvka, VO Nagovska, OR Mykhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
62021
Investigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fat
Y Hachak, NB Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ...
Osauhing Scientific Route, 2019
62019
Development of reciproces of dairy products of treatment and prophylaxic appointment with cryo powder
H Yu, B Gutyj, V Nagovska, N Slyvka, A Ilnytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
62018
Development of the technology of fermented milk drink with goji berries
NB Slyvka, OY Bilyk, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
52022
Doslidzhennia yakisnykh pokaznykiv morozyva parfe z ovochevymy napovniuvachamy
N Slyvka, O Bilyk, G Dronyk, V Nagovska
N V LNU veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii. Seriia: Kharchovi …, 2021
52021
Analysis of main sources of bioflavonoids the creatio n of products of medical and prophylactic appointment
OP Sukhorska, NB Slyvka, OY Bilyk
Scientific Messenger of Lviv National University o f Veterinary Medicine and …, 2017
52017
Розроблення технології ферментованих напоїв на основі сироватки
N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
52016
Технологія молочних продуктів з вторинної сировини: Навчальний посібник
ОЙ Цісарик, ОР Михайлицька, НБ Сливка, ІМ Турчин
Львів, Ліга-Прес, 2014
52014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20