Influence of wheat bran on quality indicators of a sour milk beverage V Nagovska, Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, N Slyvka Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 28-35, 2018 | 26 | 2018 |
Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese" Urda" B Oksana, S Natalya, G Bogdan, D Hryhoriy, S Olha Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 18-22, 2017 | 25 | 2017 |
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 18 | 2018 |
Study of the different ways of proteins extraction from sheep and cow whey for “Urda” cheese production O Bilyk, N Slyvka, B Gutyj, H Dronyk, O Sukhorska EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2017 | 13 | 2017 |
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017 | 12 | 2017 |
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015 | 11 | 2015 |
Effect of the cryopowder" beet" on quality indicators of new curd desserts Y Hachak, N Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ... | 10 | 2019 |
Calculation of recipes and development o f technological production schemes of albumin chees e «Urda» for industry OY Bilyk, GV Dronyk, NB Slyvka, BV Gutyj Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017 | 10 | 2017 |
Якісні показники м’яса свиней миргородської породи та її помісей ГО Бірта Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 10* | 2008 |
Improvement of technology of curd products with succade from pumpkin NB Slyvka, OY Bilyk, OR Mikhailytska, VO Nagovska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 9 | 2019 |
Influence of the Biologically Active Supplement V Nagovska, O Mykhaylytska, N Slyvka, O Bilyk, Y Hachak Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 121, 2023 | 7 | 2023 |
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015 | 7* | 2015 |
Development of ice cream recipe with dates processing products OY Bilyk, NB Slyvka, VO Nagovska, OR Mykhaylytska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 6 | 2021 |
Investigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fat Y Hachak, NB Slyvka, B Gutyj, Y Vavrysevych, A Sobolеv, I Bushueva, ... Osauhing Scientific Route, 2019 | 6 | 2019 |
Development of reciproces of dairy products of treatment and prophylaxic appointment with cryo powder H Yu, B Gutyj, V Nagovska, N Slyvka, A Ilnytska Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | 6 | 2018 |
Development of the technology of fermented milk drink with goji berries NB Slyvka, OY Bilyk, VO Nagovska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 5 | 2022 |
Doslidzhennia yakisnykh pokaznykiv morozyva parfe z ovochevymy napovniuvachamy N Slyvka, O Bilyk, G Dronyk, V Nagovska N V LNU veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii. Seriia: Kharchovi …, 2021 | 5 | 2021 |
Analysis of main sources of bioflavonoids the creatio n of products of medical and prophylactic appointment OP Sukhorska, NB Slyvka, OY Bilyk Scientific Messenger of Lviv National University o f Veterinary Medicine and …, 2017 | 5 | 2017 |
Розроблення технології ферментованих напоїв на основі сироватки N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 5 | 2016 |
Технологія молочних продуктів з вторинної сировини: Навчальний посібник ОЙ Цісарик, ОР Михайлицька, НБ Сливка, ІМ Турчин Львів, Ліга-Прес, 2014 | 5 | 2014 |