Подписаться
Maksym Polumbryk (Максим Полумбрик)
Maksym Polumbryk (Максим Полумбрик)
National universityn of food technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров’я людини
МО Полумбрик
К.: Академперіодика, 2011
912011
Antioxidants in food systems. Mechanism of action
M Polumbryk, S Ivanov, O Polumbryk
402013
Association between thyroid hormone status and trace elements in serum of patients with nodular goiter
VI Kravchenko, IM Andrusyshyna, IA Luzanchuk, MO Polumbryk, ...
Biological trace element research 196 (2), 393-399, 2020
332020
Углеводы в пищевых продуктах
МО Полумбрик, ВВ Литвяк, ЗВ Ловкис, ВН Ковбаса
ИВЦ Минфина, 2016
322016
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
292017
Про-та антиоксидантна системи і патологічні процеси в організмі людини
ОГ Резніков, ОМ Полумбрик, ЯГ Бальон, МО Полумбрик
Вісник НАН України, 2014
252014
Pro-and antioxidant systems and pathological processes in humans
OH Reznikov, OM Polumbryk, YH Balion, MO Polumbryk
Visnik NAM of Ukraine 10, 17-27, 2014
24*2014
The effect of intake of sausages fortified with β-CD-I2 complex on iodine status and thyroid function: A preliminary study
M Polumbryk, V Kravchenko, V Pasichnyi, C Omelchenko, I Pachitskaya
Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 51, 159-163, 2019
152019
Нанотехнології в харчових продуктах
МО Полумбрик
142011
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, M Polumbryk, O Haschuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-54, 2018
132018
Природные антиоксиданты пищевых продуктов
МО Полумбрик, ЗВ Ловкис, ВВ Литвяк, ИМ Почицкая, ...
ИВЦ Минфина, 2017
122017
Collagen containing mixtures impact on sensory properties of chicken forcemeat systems
VМ Pasichniy, MM Polumbryk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
112016
Наукові аспекти вирішення проблеми йододефіциту у населення України
МД Тронько, МО Полумбрик, ВІ Кравченко, ЯГ Бальон
112011
Study of oxidation processes in duck meat with application of rosemary and grape seed extracts
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk
EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017
102017
Комплекс йоду з β-циклодекстрином як функціональна добавка у технології варених ковбасних виробів
ХВ Омельченко, МО Полумбрик, ВМ Пасічний, ОМ Полумбрик
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 203-209, 2017
92017
Vuhlevody v kharchovykh produktakh i zdorovia liudyny
MO Polumbryk
Kyiv: Akademperiodyka 487, 2011
92011
Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents
Y Kotliar, O Topchiy, А Kyshenia, M Polumbryk, K Garbazhiy, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 32-43, 2018
82018
Determination of structure and morphology of the cyclodextrins-iodine complexes
M Polumbryk, V Pasichnyi, C Omelchenko, O Vyshnevskiy
Ukrainian food journal, 117-124, 2017
82017
Про-та антиоксидантна системи i патологiчнi процеси в органiзмi людини
ОГ Резнiков, ОМ Полумбрик, ЯГ Бальон, МО Полумбрик
Вiсник НАН України, 17, 2014
72014
Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиною
МД Тронько, МО Полумбрик, ВМ Ковбаса, ВІ Кравченко, ЯГ Бальон
Вісник Національної академії наук України, 21-31, 2013
72013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20