Вуглеводи в харчових продуктах і здоров’я людини МО Полумбрик К.: Академперіодика, 2011 | 91 | 2011 |
Antioxidants in food systems. Mechanism of action M Polumbryk, S Ivanov, O Polumbryk | 40 | 2013 |
Association between thyroid hormone status and trace elements in serum of patients with nodular goiter VI Kravchenko, IM Andrusyshyna, IA Luzanchuk, MO Polumbryk, ... Biological trace element research 196 (2), 393-399, 2020 | 33 | 2020 |
Углеводы в пищевых продуктах МО Полумбрик, ВВ Литвяк, ЗВ Ловкис, ВН Ковбаса ИВЦ Минфина, 2016 | 32 | 2016 |
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017 | 29 | 2017 |
Про-та антиоксидантна системи і патологічні процеси в організмі людини ОГ Резніков, ОМ Полумбрик, ЯГ Бальон, МО Полумбрик Вісник НАН України, 2014 | 25 | 2014 |
Pro-and antioxidant systems and pathological processes in humans OH Reznikov, OM Polumbryk, YH Balion, MO Polumbryk Visnik NAM of Ukraine 10, 17-27, 2014 | 24* | 2014 |
The effect of intake of sausages fortified with β-CD-I2 complex on iodine status and thyroid function: A preliminary study M Polumbryk, V Kravchenko, V Pasichnyi, C Omelchenko, I Pachitskaya Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 51, 159-163, 2019 | 15 | 2019 |
Нанотехнології в харчових продуктах МО Полумбрик | 14 | 2011 |
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, M Polumbryk, O Haschuk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-54, 2018 | 13 | 2018 |
Природные антиоксиданты пищевых продуктов МО Полумбрик, ЗВ Ловкис, ВВ Литвяк, ИМ Почицкая, ... ИВЦ Минфина, 2017 | 12 | 2017 |
Collagen containing mixtures impact on sensory properties of chicken forcemeat systems VМ Pasichniy, MM Polumbryk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016 | 11 | 2016 |
Наукові аспекти вирішення проблеми йододефіциту у населення України МД Тронько, МО Полумбрик, ВІ Кравченко, ЯГ Бальон | 11 | 2011 |
Study of oxidation processes in duck meat with application of rosemary and grape seed extracts N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, A Marynin, M Polumbryk EUREKA: Life Sciences, 10-15, 2017 | 10 | 2017 |
Комплекс йоду з β-циклодекстрином як функціональна добавка у технології варених ковбасних виробів ХВ Омельченко, МО Полумбрик, ВМ Пасічний, ОМ Полумбрик Наукові праці Національного університету харчових технологій, 203-209, 2017 | 9 | 2017 |
Vuhlevody v kharchovykh produktakh i zdorovia liudyny MO Polumbryk Kyiv: Akademperiodyka 487, 2011 | 9 | 2011 |
Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents Y Kotliar, O Topchiy, А Kyshenia, M Polumbryk, K Garbazhiy, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 32-43, 2018 | 8 | 2018 |
Determination of structure and morphology of the cyclodextrins-iodine complexes M Polumbryk, V Pasichnyi, C Omelchenko, O Vyshnevskiy Ukrainian food journal, 117-124, 2017 | 8 | 2017 |
Про-та антиоксидантна системи i патологiчнi процеси в органiзмi людини ОГ Резнiков, ОМ Полумбрик, ЯГ Бальон, МО Полумбрик Вiсник НАН України, 17, 2014 | 7 | 2014 |
Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиною МД Тронько, МО Полумбрик, ВМ Ковбаса, ВІ Кравченко, ЯГ Бальон Вісник Національної академії наук України, 21-31, 2013 | 7 | 2013 |