Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 43 | 2017 |
Аналіз харчових раціонів дітей дошкільного віку АБ Собко Редакційна колегія, 80, 2010 | 8 | 2010 |
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення АБ Собко ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 16/АБ Собко.− К., 2009.− 21 с, 2009 | 6 | 2009 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 3 | 2020 |
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів А Собко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 94-108, 2019 | 2 | 2019 |
Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок МІ Пересічний, СМ Пересічна, АБ Собко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 59-63, 2012 | 1 | 2012 |
Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах А Собко Товари і ринки, 131-136, 2010 | 1 | 2010 |
Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення A SOBCO " INTERNATIONAL· SCIENTIFIC-· PRACTICAL· JOURNAL· COMMODITIES· AND· MARKETS …, 2008 | 1 | 2008 |
Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою «Бактосила» С Пересічна, А Собко, Е Поплавський, С Микита Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 67-80, 2023 | | 2023 |
Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків А Собко, С Пересічна Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 110-130, 2022 | | 2022 |
Використання харчової комбінаторики при розробленні овочевих страв покращеного амінокислотного складу М Пересічний, С Пересічна, А Собко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 56-72, 2021 | | 2021 |
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГОПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ УЧНІВ АБ Собко Програмний комітет, 120, 2019 | | 2019 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ АБ Собко, МВ Євсейська Програмний комітет, 72, 2019 | | 2019 |
ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ЇЇ В УКРАЇНІ ТА НА ПП «ВІД КРАЮ–ДО КРАЮ» ОВ Дворак, АБ Собко Програмний комітет, 20, 2019 | | 2019 |
ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОИЗВОДСТВА ПУДИНГОВ ИЗ ТВОРОГА ДЛЯ ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА АБ Собко, ЕС Лифиренко, ЕА Довгая Научные труды SWorld 3 (2), 23-28, 2016 | | 2016 |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕКО-КОНЦЕПЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ АБ Собко, ЮВ Теліженко ББК 65.052 Ф 59 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 2016 | | 2016 |
ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ АБ Собко, АМ Близнюк ББК 65.052 Ф 59 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 2016 | | 2016 |
Конкурентопридатність і соціально-економічна ефективність впровадження пудингів для дітей дошкільного віку АБ Собко | | 2015 |
Перспективи розвитку еко-готелів в Україні ВО Садовнича, АБ Собко | | 2014 |
Перспективи розвитку готелів, що надають послуги для дітей з обмеженими можливостями НА Опанасенко, АБ Собко | | 2014 |