Подписаться
Анна Борисівна Собко
Анна Борисівна Собко
кандидат технічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
Подтвержден адрес электронной почты в домене cim.uch.net
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
332017
Аналіз харчових раціонів дітей дошкільного віку
АБ Собко
Редакційна колегія, 80, 2010
82010
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
АБ Собко
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 16/АБ Собко.− К., 2009.− 21 с, 2009
62009
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів
А Собко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 94-108, 2019
22019
Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок
МІ Пересічний, СМ Пересічна, АБ Собко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 59-63, 2012
12012
Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах
А Собко
Товари і ринки, 131-136, 2010
12010
Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення
A SOBCO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 5 (1 …, 2008
12008
Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою «Бактосила»
С Пересічна, А Собко, Е Поплавський, С Микита
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 67-80, 2023
2023
Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків
А Собко, С Пересічна
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 110-130, 2022
2022
Використання харчової комбінаторики при розробленні овочевих страв покращеного амінокислотного складу
М Пересічний, С Пересічна, А Собко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 56-72, 2021
2021
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГОПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ УЧНІВ
АБ Собко
Програмний комітет, 120, 2019
2019
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ
АБ Собко, МВ Євсейська
Програмний комітет, 72, 2019
2019
ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ЇЇ В УКРАЇНІ ТА НА ПП «ВІД КРАЮ–ДО КРАЮ»
ОВ Дворак, АБ Собко
Програмний комітет, 20, 2019
2019
ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОИЗВОДСТВА ПУДИНГОВ ИЗ ТВОРОГА ДЛЯ ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА
АБ Собко, ЕС Лифиренко, ЕА Довгая
Научные труды SWorld 3 (2), 23-28, 2016
2016
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕКО-КОНЦЕПЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
АБ Собко, ЮВ Теліженко
ББК 65.052 Ф 59 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 2016
2016
ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ
АБ Собко, АМ Близнюк
ББК 65.052 Ф 59 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 2016
2016
Конкурентопридатність і соціально-економічна ефективність впровадження пудингів для дітей дошкільного віку
АБ Собко
2015
Перспективи розвитку еко-готелів в Україні
ВО Садовнича, АБ Собко
2014
Перспективи розвитку готелів, що надають послуги для дітей з обмеженими можливостями
НА Опанасенко, АБ Собко
2014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20