Сироватка молочна–біологічно цінний продукт ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ... Харчова наука і технологія, 40-42, 2011 | 22 | 2011 |
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник ОМ Скарбовійчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров НУХТ, 2012 | 21 | 2012 |
Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатів ОА Чернюшок, О Кочубей-Литвиненко | 10 | 2018 |
Електрофизический способ обогащения сухой молочной сыворотки минеральными елементами АВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 10 | 2017 |
Нові підходи до мікроелементного збагачення сухих концентратів із молочної сироватки О Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок | 10 | 2017 |
Ринок м’ясних напівфабрикатів України та можливості розширення їх рецептурного складу ОА Чернюшок, ІЮ Шевченко, ЮВ Бірюк | 7 | 2020 |
Разработка мясного паштета повышенной биологической ценности ОЕ Москалюк, АИ Гащук, ЛВ Пешук, ОА Чернюшок Пищевая промышленность: наука и технологии, 9-13, 2017 | 7 | 2017 |
Intensyfikatsiia kholodylnoho obroblennia dribnoshmatkovykh miasoproduktiv OA Cherniushok, VH Fedorov, OI Kepko Naukovyi visnyk LNUVMBT imeni SZ Hzhytskoho 18 (1), 65, 2016 | 5 | 2016 |
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами ОА Чернюшок | 5 | 2015 |
Обработка творожной сыворотки электроискровыми разрядами ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок | 5 | 2013 |
Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами ОА Чернюшок, ОВ Ардинський, О Кочубей-Литвиненко, ... | 3 | 2011 |
Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатів ОА Чернюшок, ЮВ Бірюк | 2 | 2022 |
Розробка м’ясних напівфабрикатів з використанням молочних продуктів та шпинату ОА Чернюшок, ІЮ Шевченко Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020 | 2 | 2020 |
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів ОА Чернюшок, ВГ Федоров, ОІ Кепко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | 2 | 2016 |
Влияние электрогидравлической обработки на дисперсность творожной сыворотки ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВВ Олишевский, АИ Маринин | 2 | 2014 |
Разработка мясных геродиетических продуктов-основа здорового питания АИ Гащук, АЕ Москалюк, ОА Чернюшок Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 2 | 2014 |
Дія електричних розрядів на мікробіологічні показники сироватки молочної ОА Чернюшок, О Кочубей-Литвиненко, АГ Пухляк | 2 | 2013 |
Хiмiчний склад i фiзичнi характеристики молочних продуктiв. Довiдник ОМ Скарбовiйчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров | 2 | 2012 |
Зв’язок технологiчних i теплофiзичних характеристик молочних продуктiв ОМ Скарбовiйчук, ОА Чернюшок, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВГ Федоров " Харчова промисловiсть", Київ НУХТ, 42, 2011 | 2 | 2011 |
Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні ЮВ Бірюк, ДС Полоз, ОА Чернюшок | 1 | 2021 |