Підписатись
Ольга Анатоліївна Чернюшок / Olga Chernyushok / Olha Cherniushok
Ольга Анатоліївна Чернюшок / Olga Chernyushok / Olha Cherniushok
Інші іменаOlha Chernyushok
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
222011
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник
ОМ Скарбовійчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров
НУХТ, 2012
212012
Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатів
ОА Чернюшок, О Кочубей-Литвиненко
102018
Електрофизический способ обогащения сухой молочной сыворотки минеральными елементами
АВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
102017
Нові підходи до мікроелементного збагачення сухих концентратів із молочної сироватки
О Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
102017
Ринок м’ясних напівфабрикатів України та можливості розширення їх рецептурного складу
ОА Чернюшок, ІЮ Шевченко, ЮВ Бірюк
72020
Разработка мясного паштета повышенной биологической ценности
ОЕ Москалюк, АИ Гащук, ЛВ Пешук, ОА Чернюшок
Пищевая промышленность: наука и технологии, 9-13, 2017
72017
Intensyfikatsiia kholodylnoho obroblennia dribnoshmatkovykh miasoproduktiv
OA Cherniushok, VH Fedorov, OI Kepko
Naukovyi visnyk LNUVMBT imeni SZ Hzhytskoho 18 (1), 65, 2016
52016
Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
ОА Чернюшок
52015
Обработка творожной сыворотки электроискровыми разрядами
ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок
52013
Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами
ОА Чернюшок, ОВ Ардинський, О Кочубей-Литвиненко, ...
32011
Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатів
ОА Чернюшок, ЮВ Бірюк
22022
Розробка м’ясних напівфабрикатів з використанням молочних продуктів та шпинату
ОА Чернюшок, ІЮ Шевченко
22020
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів
ОА Чернюшок, ВГ Федоров, ОІ Кепко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Влияние электрогидравлической обработки на дисперсность творожной сыворотки
ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВВ Олишевский, АИ Маринин
22014
Разработка мясных геродиетических продуктов-основа здорового питания
АИ Гащук, АЕ Москалюк, ОА Чернюшок
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
22014
Дія електричних розрядів на мікробіологічні показники сироватки молочної
ОА Чернюшок, О Кочубей-Литвиненко, АГ Пухляк
22013
Хiмiчний склад i фiзичнi характеристики молочних продуктiв. Довiдник
ОМ Скарбовiйчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров
22012
Зв’язок технологiчних i теплофiзичних характеристик молочних продуктiв
ОМ Скарбовiйчук, ОА Чернюшок, ОВ Кочубей-Литвиненко, ВГ Федоров
" Харчова промисловiсть", Київ НУХТ, 42, 2011
22011
Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні
ЮВ Бірюк, ДС Полоз, ОА Чернюшок
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20