Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення НА Дідух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор Одеса: Видавництво «Поліграф, 2008 | 124 | 2008 |
Хімія молочної сировини ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор | 56 | 2013 |
Заквашувальнi композицiї для виробництва молочних продуктiв функцiонального призначення НА Дiдух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор | 36 | 2008 |
Хімія молочної сировини: навч. пос. для студ. вищих навч. закладів ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор Одеса:«Сімекс–прінт, 2013 | 10 | 2013 |
Нові молочні продукти функціонального призначення–крок до здорового харчування ОП Чагаровський, НА Дідух, ТА Лисогор Молочное дело, 21-22, 2009 | 9 | 2009 |
Функціональні кисломолочні продукти геродієтичного призначення ОП Чагаровський, НА Дідух Проблемы старения и долголетия, 214-222, 2011 | 8 | 2011 |
Фальсифікація молока. Методи визначення. Практичні рекомендації ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор | 6 | 2016 |
Новий біфідовмісний кисломолочний напій функціонального призначення ОП Чагаровський Молочна пром-сть, 16, 2005 | 6 | 2005 |
Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, ЛО Ланженко, ЄО Котляр Scientific Works 81 (2), 2017 | 5 | 2017 |
Хiмiя молочної сировини: навчальний посiбник для студентiв вищих навчальних закладiв ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор | 5 | 2013 |
Рекомендації щодо використання фруктози у виробництві молочних продуктів пробіотичного призначення НА Дідух, ОП Чагаровський, НЛ Мудряк Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк: ДонДУЕТ, 25, 2005 | 3 | 2005 |
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек Овід, 2018 | 2 | 2018 |
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО—РИСОВИХ СУМІШЕЙ ЙОГУРТОВИМИ ЗАКВАСКАМИ НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, АВ Копійко Scientific Works 80 (2), 2016 | 2 | 2016 |
Збалансоване харчування–основа геродієтетики ОП Чагаровський, ГВ Дідух, НА Дідух Научное медицинское общество геронтологов и гериатров, 133, 2011 | 1 | 2011 |
Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів ОП Чагаровський, ОІ Рибачук Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 1 | 2010 |
Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу ОП Чагаровський, ЕГ Дідух | | 2022 |
Методологічні особливості виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 181 «Харчові технології» за дистанційної форми навчання НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОГ Клименко | | 2022 |
Математичне моделювання складу йогуртового десерту для харчування дівчат-спортсменів НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЗС Подолян | | 2022 |
Сир сулугуні з фенугреком–перспективи виробництва в Україні НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОГ Клименко | | 2022 |
Інноваційні технології переробки молока у продукти спеціального призначення НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОВ Севастьянова | | 2021 |