Подписаться
Чагаровський Олександр Петрович
Чагаровський Олександр Петрович
Професор Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
НА Дідух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор
Одеса: Видавництво «Поліграф, 2008
1242008
Хімія молочної сировини
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
562013
Заквашувальнi композицiї для виробництва молочних продуктiв функцiонального призначення
НА Дiдух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор
362008
Хімія молочної сировини: навч. пос. для студ. вищих навч. закладів
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
Одеса:«Сімекс–прінт, 2013
102013
Нові молочні продукти функціонального призначення–крок до здорового харчування
ОП Чагаровський, НА Дідух, ТА Лисогор
Молочное дело, 21-22, 2009
92009
Функціональні кисломолочні продукти геродієтичного призначення
ОП Чагаровський, НА Дідух
Проблемы старения и долголетия, 214-222, 2011
82011
Фальсифікація молока. Методи визначення. Практичні рекомендації
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
62016
Новий біфідовмісний кисломолочний напій функціонального призначення
ОП Чагаровський
Молочна пром-сть, 16, 2005
62005
Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, ЛО Ланженко, ЄО Котляр
Scientific Works 81 (2), 2017
52017
Хiмiя молочної сировини: навчальний посiбник для студентiв вищих навчальних закладiв
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
52013
Рекомендації щодо використання фруктози у виробництві молочних продуктів пробіотичного призначення
НА Дідух, ОП Чагаровський, НЛ Мудряк
Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк: ДонДУЕТ, 25, 2005
32005
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек
Овід, 2018
22018
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО—РИСОВИХ СУМІШЕЙ ЙОГУРТОВИМИ ЗАКВАСКАМИ
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, АВ Копійко
Scientific Works 80 (2), 2016
22016
Збалансоване харчування–основа геродієтетики
ОП Чагаровський, ГВ Дідух, НА Дідух
Научное медицинское общество геронтологов и гериатров, 133, 2011
12011
Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів
ОП Чагаровський, ОІ Рибачук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
12010
Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу
ОП Чагаровський, ЕГ Дідух
2022
Методологічні особливості виконання кваліфікаційної роботи магістрами спеціальності 181 «Харчові технології» за дистанційної форми навчання
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОГ Клименко
2022
Математичне моделювання складу йогуртового десерту для харчування дівчат-спортсменів
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЗС Подолян
2022
Сир сулугуні з фенугреком–перспективи виробництва в Україні
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОГ Клименко
2022
Інноваційні технології переробки молока у продукти спеціального призначення
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ОВ Севастьянова
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20