Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів ОЯ Давидович, НС Палько Продукты & ингредиенты, 8-9, 2012 | 17 | 2012 |
Тістечка, збагачені йодом ІВ Сирохман, НС Палько Наукові праці Національного університету харчових технологій, 48-50, 2010 | 6 | 2010 |
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials LH K. Kovalchuk, H. Ozimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, O ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 36-45, 2019 | 4* | 2019 |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАЙОНЕЗІВ НС Палько, ДС Зімбіцький СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ …, 2020 | 3 | 2020 |
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 146-153, 2017 | 3 | 2017 |
Інноваційні підходи до створення меню у закладах ресторанного господарства НС Палько Інновації, тренди та перспективи індустрії гостинності: матеріали І …, 2019 | 2 | 2019 |
Напрями збагачення нових видів тістечок білковими макронутрієнтами НС Палько Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 48-52, 2009 | 2 | 2009 |
Вплив нетрадиційної сировини на збереження якості жирів НС Палько Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | 2 | 2009 |
Технологія пісочних тістечок із білковими збагачувачами НС Палько Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 77-82, 2018 | 1 | 2018 |
Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м’яса БЛМ Ощипок І. М., Палько Н. С., Давидович О. Я. Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 59-66, 2018 | 1* | 2018 |
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників ПНС Давидович О.Я., Турчиняк М.К. Товарознавчий вісник Луцького технічного університету 11, 10-22, 2018 | 1 | 2018 |
Пісочні тістечка поліпшеного жирнокислотного складу НС Палько Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 112-116, 2011 | 1 | 2011 |
Дослідження мікробіологічних показників тістечок, упакованих із застосуванням модифікованого газового середовища НС Палько Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. Донецьк …, 2011 | 1 | 2011 |
Функціональні тістечка нового покоління ІВ Сирохман, НС Палько Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1 | 2008 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СМАКО-АРОМАТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ ОЯ ДАВИДОВИЧ, РМ БОЙДУНИК, НС ПАЛЬКО Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ РМ Бойдуник, НС Палько, ОЯ Давидович Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 5-13, 2023 | | 2023 |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ НС Палько Оргкомітет: Патряк Олександра Тарасівна, кандидат економічних наук, ЗУНУ, 276, 2023 | | 2023 |
ЩОДО ПИТАНЬ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ РМ Бойдуник, НС Палько Рекомендовано до друку вченою радою Хмельницького кооперативного торговельно …, 2023 | | 2023 |
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВОГО ВИКОРИСТАННЯ LAVANDULA ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько Голова редколегії, 91, 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ Н ПАЛЬКО НАУКА ТА ОСВІТА: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, 452, 2023 | | 2023 |