Використання рослинної сировини як комплекс біологічно активних речовин для напоїв функціонального призначення З Бондарчук, Ю Куриленко, Г Андронович Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 38-43, 2022 | 8 | 2022 |
Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів ЮВ Бондаренко, ОА Білик, ОВ Кочубей-Литвиненко, ГМ Андронович Наукові праці Національного університету харчових технологій 26 (4), 178-189, 2020 | 6 | 2020 |
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АМ Грищенко, АМ Анич Наукові праці Національного університету харчових технологій 26 (2), 2020 | 4 | 2020 |
1.6 ВПЛИВ СТУПЕНЯ ПОДРІБНЕННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко | 2 | 2020 |
Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу …, 2019 | 1 | 2019 |
Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, І Гмиря, Н Буцик Харчова промисловість, 32-39, 2018 | 1 | 2018 |
ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ЗАМОЧУВАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА Ю Бондаренко, Г Андронович, О Білик, О Кочубей-Литвиненко BHT: Biota. Human. Technology, 100-109, 2023 | | 2023 |
ОСОБЛИВОСТІ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИМ ПШЕНИЧНИМ БОРОШНОМ ОС Чорнобай, ГМ Андронович СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 163, 2023 | | 2023 |
ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА, ЗБАГАЧЕНОГО НАСІННЯМ ЛЬОНУ, ЗА ВМІСТОМ БІСУЛЬФІТЗВ’ЯЗУЮЧИХ РЕЧОВИН БЮ В., ДД В., АГ М. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ, 80-81, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ІЗ ДОДАВАННЯМ ВИСОКОЛІНОЛЕНОВОГО ЖОВТОНАСІННЯВОГО ЛЬОНУ ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 2022 | | 2022 |
Вплив способу внесення насіння льону під час приготування тіста на якість пшеничного хліба ГМ Андронович, ОА Білик, ЮВ Бондаренко | | 2021 |
Насіння льону золотого–перспективна сировина для створення функціональних хлібобулочних виробів ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик MODERN APPROACHES TO THE INTRODUCTION OF SCIENCE INTO PRACTICE, 271, 2020 | | 2020 |
ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ СЬОГОДЕННЯ ГМ Андронович, ВС Ємець Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції «Інтеграційні …, 2020 | | 2020 |
Вплив насіння олійного льону на формування структурно-механічних властивостей пшеничного тіста ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик, ВА Піддубний Харчова промисловість, 40-48, 2020 | | 2020 |
Дослідження впливу подрібненого насіння льону золотого на формування пружно-еластичних властивостей тіста ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АП Варчук | | 2019 |
Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія ГМ Чепурда, ГМ Андронович, РО Басалаєв, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ... Черкаси: ЧДТУ, 2019 | | 2019 |
ВИКОРИСТАННЯ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ У СПИРТОВІЙ ГАЛУЗІ З ПОДАЛЬШИМ ВИРОБНИЦТВОМ БІОПАЛИВА ГМ Андронович, ОІ Бойченко Редакційна колегія, 513, 2019 | | 2019 |
ВПЛИВ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА НА ЯКІСТЬ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ГМ Андронович, ДМ Ляхман, ІІ Семененко Редакційна колегія, 498, 2019 | | 2019 |
ВПЛИВ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА НА ЯКІСТЬ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДМ Ляхман, ІІ Семененко, ГМ Андронович Редакційна колегія, 187, 2019 | | 2019 |
ЛЬОН–ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ ГМ Андронович Редакційна колегія, 374, 2018 | | 2018 |