Підписатись
Галина Михайлівна Андронович
Галина Михайлівна Андронович
Інші іменаHalyna Andronovych
Черкаський державний технологічний університет/Chercasy State TechnologicalUniversity
Підтверджена електронна адреса в chdtu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання рослинної сировини як комплекс біологічно активних речовин для напоїв функціонального призначення
З Бондарчук, Ю Куриленко, Г Андронович
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 38-43, 2022
82022
Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів
ЮВ Бондаренко, ОА Білик, ОВ Кочубей-Литвиненко, ГМ Андронович
Наукові праці Національного університету харчових технологій 26 (4), 178-189, 2020
62020
Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба
ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АМ Грищенко, АМ Анич
Наукові праці Національного університету харчових технологій 26 (2), 2020
42020
1.6 ВПЛИВ СТУПЕНЯ ПОДРІБНЕННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко
22020
Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик
Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу …, 2019
12019
Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, І Гмиря, Н Буцик
Харчова промисловість, 32-39, 2018
12018
ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ЗАМОЧУВАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Ю Бондаренко, Г Андронович, О Білик, О Кочубей-Литвиненко
BHT: Biota. Human. Technology, 100-109, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ЗБАГАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИМ ПШЕНИЧНИМ БОРОШНОМ
ОС Чорнобай, ГМ Андронович
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 163, 2023
2023
ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБА, ЗБАГАЧЕНОГО НАСІННЯМ ЛЬОНУ, ЗА ВМІСТОМ БІСУЛЬФІТЗВ’ЯЗУЮЧИХ РЕЧОВИН
БЮ В., ДД В., АГ М.
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ, 80-81, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ІЗ ДОДАВАННЯМ ВИСОКОЛІНОЛЕНОВОГО ЖОВТОНАСІННЯВОГО ЛЬОНУ
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко
Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 2022
2022
Вплив способу внесення насіння льону під час приготування тіста на якість пшеничного хліба
ГМ Андронович, ОА Білик, ЮВ Бондаренко
2021
Насіння льону золотого–перспективна сировина для створення функціональних хлібобулочних виробів
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик
MODERN APPROACHES TO THE INTRODUCTION OF SCIENCE INTO PRACTICE, 271, 2020
2020
ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ СЬОГОДЕННЯ
ГМ Андронович, ВС Ємець
Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції «Інтеграційні …, 2020
2020
Вплив насіння олійного льону на формування структурно-механічних властивостей пшеничного тіста
ГМ Андронович, ЮВ Бондаренко, ОА Білик, ВА Піддубний
Харчова промисловість, 40-48, 2020
2020
Дослідження впливу подрібненого насіння льону золотого на формування пружно-еластичних властивостей тіста
ЮВ Бондаренко, ГМ Андронович, АП Варчук
2019
Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія
ГМ Чепурда, ГМ Андронович, РО Басалаєв, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2019
2019
ВИКОРИСТАННЯ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ У СПИРТОВІЙ ГАЛУЗІ З ПОДАЛЬШИМ ВИРОБНИЦТВОМ БІОПАЛИВА
ГМ Андронович, ОІ Бойченко
Редакційна колегія, 513, 2019
2019
ВПЛИВ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА НА ЯКІСТЬ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ГМ Андронович, ДМ Ляхман, ІІ Семененко
Редакційна колегія, 498, 2019
2019
ВПЛИВ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЗНЕЖИРЕНОГО МОЛОКА НА ЯКІСТЬ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ДМ Ляхман, ІІ Семененко, ГМ Андронович
Редакційна колегія, 187, 2019
2019
ЛЬОН–ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
ГМ Андронович
Редакційна колегія, 374, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20