Effect of the structural features of pectins and alginates on their thermodynamic compatibility with gelatin in aqueous media YA Antonov, NP Lashko, YK Glotova, A Malovikova, O Markovich Food hydrocolloids 10 (1), 1-9, 1996 | 90 | 1996 |
Термодинамическая совместимость желатины с анионными и неионными полисахаридами в водном растворе НП Лашко Диссертация на соискание учен. степени канд. химических наук, 1993 | 6 | 1993 |
Хімія харчових добавок та вітамінів НП Лашко, ОВ Ткачук Запоріжжя: ЗНУ, 2014 | 5 | 2014 |
Вплив антиоксидантних властивостей вітаміну Е на термін зберігання рослинної олії ПАІ Лашко Н.П. Актуальні питання біології, екології та хімії ( електронне наукове видання …, 2015 | 3* | 2015 |
Порівняння фізико-хімічних показників якості шоколаду та солодкої плитки НП Лашко, ЯМ Теплова Актуальні питання біології, екології та хімії, 61-72, 2016 | 1 | 2016 |
Зв"язування компонентів ефірних олій різними нативними крохмалями КТВ Лашко Н.П. Вісник Запорізького національного університету, 218-226, 2015 | 1 | 2015 |
Зв’язування ароматоутворюючих речовин простими та наповненими драглями желатину НП Лашко, ТА Гасанова Вісник Запорізького національного університету. Біологічні науки, 236-244, 2014 | 1 | 2014 |
СОРБЦІЯ АРОМАТОУТВОРЮЮЧИХ РЕЧОВИН НА БІОПОЛІМЕРНИХ МАТРИЦЯХ НП Лашко, ЮВ Егорова Вісник Запорізького університету, 129-135, 2013 | 1 | 2013 |
Розробка методу експрес-тестування фальсифікації молока содою НП Лашко, ГА Чаусовский, АМ Литовченко Запорізького національного університету, 109-112, 2008 | 1 | 2008 |
Phase equilibria in water-defatted milk proteins-carboxymethylcellulose sodium salt systems G IuK, GE Pavlovskaia, NP Lashko, A IuA, VB Tolstoguzov Prikladnaia Biokhimiia i Mikrobiologiia 29 (1), 161-169, 1993 | 1 | 1993 |
Isolation of intact chloroplasts from lucerne leaves. NP Lashko, YA Antonov, VB Tolstoguzov | 1 | 1990 |
Дослідження сезонних коливань якості води в річці Мокра Московка. Збірка матеріалів ІІ Міжнародної конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії», 1-3 жовтня 2009 р ГФ Дударева, ОВ Ткачук, НП Лашко Ñó÷ àñí³ ïðîáëåìè á³îëî㳿, åêîëî㳿 òà õ³ì³¿, 230, 0 | 1 | |
ПРИМЕНЕНИЕ БИОТЕХНИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ НА МОРСКОМ ТРАНСПОРТЕ А Колебанов, Г Чаусовский, Н Лашко Молодий вчений, 1-5, 2020 | | 2020 |
ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПОКАЗНИК ЯКОСТІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ INTEGRAL QUALITY INDICATOROF FUNCTIONAL FERMENTED MILK PRODUCTS НП Лашко, ВВ Звєрєва ЗБІРНИК ТЕЗ КОНФЕРЕНЦІЇ, 185, 2020 | | 2020 |
Сорбційні властивості біополімерних матриць НП Лашко, ТО Тюріна Актуальні питання біології, екології та хімії, 117-126, 2018 | | 2018 |
Фізико-хімічні показники якості томатних кетчупів НП Лашко, ЯМ Теплова Актуальні питання біології, екології та хімії, 92-101, 2017 | | 2017 |
Хімічні показники антиокислювальніх властивостей водних екстрактів чаїв НП Лашко, ДС Завізьон Актуальні питання біології, екології та хімії, 93-102, 2017 | | 2017 |
Сорбція ваніліну та тимолу кріотекстуратами кукурудзяного крохмалю ДЮУ Н.П. Лашко Вісник Запорізького національного університету, 208-16, 2016 | | 2016 |
BINDING COMPONENTS OF ESSENTIAL OILS IN DIFFERENT NATIVESTARCHES НП Лашко, ТВ Красна Вісник Запорізького національного університету. Біологічні науки, 218-225, 2015 | | 2015 |
Вплив терміну зберігання сметани на фізико-хімічні показники її якості АЮ Скочко, НП Лашко Актуальні питання біології, екології та хімії (електр. наукове видання) 10 …, 2015 | | 2015 |