NP Lashko, Лашко Наталья Петровна
NP Lashko, Лашко Наталья Петровна
Запорізький Національний Університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене znu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of the structural features of pectins and alginates on their thermodynamic compatibility with gelatin in aqueous media
YA Antonov, NP Lashko, YK Glotova, A Malovikova, O Markovich
Food hydrocolloids 10 (1), 1-9, 1996
751996
Термодинамическая совместимость желатины с анионными и неионными полисахаридами в водном растворе
НП Лашко
Диссертация на соискание учен. степени канд. химических наук, 1993
61993
Вплив антиоксидантних властивостей вітаміну Е на термін зберігання рослинної олії
ПАІ Лашко Н.П.
Актуальні питання біології, екології та хімії ( електронне наукове видання …, 2015
3*2015
Порівняння фізико-хімічних показників якості шоколаду та солодкої плитки
НП Лашко, ЯМ Теплова
Актуальні питання біології, екології та хімії, 61-72, 2016
12016
Зв’язування ароматоутворюючих речовин простими та наповненими драглями желатину
НП Лашко, ТА Гасанова
Вісник Запорізького національного університету. Біологічні науки, 236-244, 2014
12014
СОРБЦІЯ АРОМАТОУТВОРЮЮЧИХ РЕЧОВИН НА БІОПОЛІМЕРНИХ МАТРИЦЯХ
НП Лашко, ЮВ Егорова
Вісник Запорізького університету, 129-135, 2013
12013
Розробка методу експрес-тестування фальсифікації молока содою
НП Лашко, ГА Чаусовский, АМ Литовченко
Запорізького національного університету, 109-112, 2008
12008
Phase equilibria in water-defatted milk proteins-carboxymethylcellulose sodium salt systems
G IuK, GE Pavlovskaia, NP Lashko, A IuA, VB Tolstoguzov
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia 29 (1), 161-169, 1993
11993
Isolation of intact chloroplasts from lucerne leaves.
NP Lashko, YA Antonov, VB Tolstoguzov
Fiziologiya Rasteniĭ 37 (4), 788-795, 1990
11990
МІКРОЕМУЛЬСІЙНА ЕЛЕКТРОКІНЕТИЧНА ХРОМАТОГРАФІЯ
Д Маслов, Н Лашко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 47-48, 2020
2020
МІЦЕЛЯРНА ЕЛЕКТРОКІНЕТИЧНА ХРОМАТОГРАФІЯ
Д Маслов, Н Лашко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 49-49, 2020
2020
ЕКСПРЕС-МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ЙОГУРТІВ
В Звєрєва, Н Лашко, Г Чаусовський
ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, 69-71, 2020
2020
ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПОКАЗНИК ЯКОСТІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ INTEGRAL QUALITY INDICATOROF FUNCTIONAL FERMENTED MILK PRODUCTS
НП Лашко, ВВ Звєрєва
ББК: ЕОлО, 179, 2020
2020
Сорбційні властивості біополімерних матриць
НП Лашко, ТО Тюріна
Актуальні питання біології, екології та хімії, 117-126, 2018
2018
Фізико-хімічні показники якості томатних кетчупів
НП Лашко, ЯМ Теплова
Актуальні питання біології, екології та хімії, 92-101, 2017
2017
Хімічні показники антиокислювальніх властивостей водних екстрактів чаїв
НП Лашко, ДС Завізьон
Актуальні питання біології, екології та хімії, 93-102, 2017
2017
Сорбція ваніліну та тимолу кріотекстуратами кукурудзяного крохмалю
ДЮУ Н.П. Лашко
Вісник Запорізького національного університету, 208-16, 2016
2016
BINDING COMPONENTS OF ESSENTIAL OILS IN DIFFERENT NATIVESTARCHES
НП Лашко, ТВ Красна
Вісник Запорізького національного університету. Біологічні науки, 218-225, 2015
2015
Вплив терміну зберігання сметани на фізико-хімічні показники її якості
АЮ Скочко, НП Лашко
Актуальні питання біології, екології та хімії (електр. наукове видання) 10 …, 2015
2015
Зв"язування компонентів ефірних олій різними нативними крохмалями
КТВ Лашко Н.П.
Вісник Запорізького національного університету, 218-226, 2015
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20