Володимир Ялпачик / Yalpachik Vladimir (ORCID 0000-0002-2515-6656)
Володимир Ялпачик / Yalpachik Vladimir (ORCID 0000-0002-2515-6656)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного / Dmytro Motornyi Tavria
Подтвержден адрес электронной почты в домене tsatu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні
ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
102017
Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції
ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, ФЮ Ялпачик
Проблеми якості, стандартизації, сертифікації та методологічного …, 2013
10*2013
Визначення індексу деформації клейковини пшениці за допомогою програми Mathkad
ВФ Ялпачик, СВ Кюрчев, ВО Верхоланцева
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в …, 2015
72015
Оптимізація технології заморожування баклажанів: автореф. канд. техн. наук
ВФ Ялпачик
7*2004
Планування експериментальних досліджень процеса охолодження зерна
ВФ Ялпачик, МІ Стручаєв, ВО Верхоланцева
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2015
62015
Исследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницы
ВФ Ялпачик, ВА Верхоланцева
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2014
62014
Выбор режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции при отрицательных температурах
КН Стручаев, ВФ Ялпачик, СА Бровченко, НП Загорко
Холодильная техника и технология, 90, 2004
62004
Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування та тривалості зберігання
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
52007
Змінення властивостей кукурудзи в процесі заморожування і тривалого зберігання
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, КМ Стручаєв
Холодильна техніка і технологія, 98, 2005
52005
Дослідження процесу теплообміну при охолодженні шару зерна пшениці
ВФ Ялпачик, СВ Кюрчев, МІ Стручаєв, ВО Верхоланцева
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2015
42015
Дослідження напруженого стану при заморожуванні-розморожуванні винограду
ВФ Ялпачик, АВ Леонова, ЛМ Кюрчева
Праці Таврійської державної агротехнічної академії : наукове фахове видання …, 2005
42005
Дослідження напруженого стану при заморожуванні-розморожуванні винограду
ВФ Ялпачик, АВ Леонова, ЛМ Кюрчева
Праці Таврійської державної агротехнічної академії : наукове фахове видання …, 2005
42005
Определение коэффициента теплопроводности плодоовощной продукции при замораживании
ВИ Иванченко, АЭ Модонкаева, ВФ Ялпачик, КН Стручаев, НП Загорко
Хранение и переработка сельхозсырья, 24-25, 2001
42001
Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків
ВФ Ялпачик, СФ Буденко, ВГ Тарасенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2017
32017
Підготовка соняшникового лушпиння до брикетування
ВФ Ялпачик, МІ Стручаев, ФЮ Ялпачик
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2015
32015
Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування
ВФ Ялпачик
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове …, 2014
32014
Спосіб вентилювання сільськогосподарської продукції в сховищах : патент
ВО Верхоланцева, ВФ Ялпачик, ОВ Гвоздєв
32012
Аналіз способів зберігання зерна
ВО Верхоланцева, ВФ Ялпачик
Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи …, 2011
32011
Обгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольда
ВФ Ялпачик, ІМ Змєєва
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах …, 2010
32010
Обоснование размеров кусочков тыквы и кабачков при замораживании
ВФ Ялпачик, КН Стручаев, ВГ Тарасенко
Праці Таврійської державної агротехнічної академії 7 (4), 114-121, 2007
32007
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20