Подписаться
Анжела Анатоліївна Корягін
Анжела Анатоліївна Корягін
магістрант ВНЗ "Полтавський університет економіки і торгівлі" технологія харчування
Подтвержден адрес электронной почты в домене uccu.org.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
УЛУЧШЕНИЕ КАЧЕСТВА БИСКВИТНОГО ПЕЧЕНЬЯ «МАДЛЕН» С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ
АА Корягин, ВН Шелудько
ХХХVII Международная научно-практическая конференция для студентов и …, 2017
12017
Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності
АА Корягін, ВМ Шелудько
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
2018
Удосконалення технології бісквітного печива “Мадлен” за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової ціності
АА Корягин, ВН Шелудько
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та …, 2018
2018
БІСКВІТНЕ ПЕЧИВО «МАДЛЕН» ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
АА Корягін, ВМ Шелудько
ІV Всеукраїнська заочна науково-практична конференція, 88-90, 2017
2017
Кіноа в технології бісквітного печива "Мадлен"
АА Корягін, ВМ Шелудько
VI Всеукраїнська міжвузівська наукова конференція студентів, аспіратнів і …, 2017
2017
Композиція інгредієнтів для капкейка
ВМ Шелудько
1917
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–6