Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (84), P. 30–39, 2016 | 7 | 2016 |
Stabilization of quality cleaning onion innovative way G Deynichenko, O Tereshkin, D Gorelkov, D D. Recent Journal, 246-250, 2013 | 7 | 2013 |
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification A Goralchuk, S Gubsky, O Tereshkin, О Kotlyar, S Omel'chenko, L Tovma Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 12-19, 2017 | 6 | 2017 |
Проектування об’єктів готельноресторанного господарства ОГ Терешкін, НЮ Балацька Х.: ХДУХТ, 2016 | 6 | 2016 |
Investigation of the process of roots peeling by steam method O Tereshkin, D Dmitrevsky Journal of EcoAgriTourism 5 (1), 23–25, 2009 | 6 | 2009 |
Theoretical modeling of the heat treatment process vegetables during their peeling ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський Technology audit and production reserves 1 (1 (27)), 57-65, 2016 | 3* | 2016 |
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 3 | 2015 |
Розробка методики дослідження процесу відокремлення луски цибулі ріпчастої та експериментальної установки для її реалізації ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Обладнання та технології харчових виробництв, 58-63, 2012 | 3 | 2012 |
Организация и техническое оснащение специализированных магазинов ОГ Терешкин, ДВ Горелков Профессиональное оборудование торговое, пищевое, упаковочное, складское, 7–14, 2006 | 3 | 2006 |
Модернизация и конструирование оборудования Г Дейниченко, А Простаков, О Терешкин, В Дуб Питание и общество, 24-25, 2001 | 3 | 2001 |
Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження АБ Горальчук, СМ Губський, ОГ Терешкін, ОВ Котляр, СБ Омельченко, ... | 2 | 2017 |
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning O Tereshkin, D Horielkov, D Dmitrevsky, V Chervonyi EUREKA: Life Sciences 6, 24–30, 2016 | 2 | 2016 |
Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини ОГ Терешкін Харків: ХДУХТ, 2014 | 2 | 2014 |
Удосконалення апаратурного оформлення процесу очищення коренебульбоплодів від шкірки ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 2 | 2008 |
Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування. Навчальний посібник ОГ Терешкін, ЛП Малюк, ОЮ Давидова, НВ Полстяна, ВІ Федак, ... Харків: ХДУХТ, 2018 | 1 | 2018 |
Енергозберігаюча стратегія закладів індустрії гостинності ОГ Терешкін, КВ Калєнік Харків: ХДУХТ, 2016 | 1 | 2016 |
Удосконалення ресурсозберігаючих процесів переробки бульбоплодів. Монографія ГВ Дейниченко, ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський | 1 | 2015 |
Стандартизація, сертифікація і метрологія. Опорний конспект лекцій для студентів галузі знань 1401" Сфера обслуговування" напряму підгототовки 6.140101" Готельно-ресторанна справа" ЛП Малюк, ОГ Терешкін Харків: ХДУХТ, 2013 | 1 | 2013 |
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 1 | 2013 |
Оцінка ефективності термічної обробки картоплі парою під час її очищення комбінованим способом ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 217-222, 2010 | 1 | 2010 |