Подписаться
Олег Терешкін, Tereshkin Oleg, Терешкин Олег
Олег Терешкін, Tereshkin Oleg, Терешкин Олег
ХДУХТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ...
Київ: ІНКОС, 2014
102014
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmytrevskyi, V Chervonyi
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (84), P. 30–39, 2016
92016
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification
A Goralchuk, S Gubsky, O Tereshkin, O Kotlyar, S Omel’chenko, L Tovma
82017
Stabilization of quality cleaning onion innovative way
G Deynichenko, O Tereshkin, D Gorelkov, D D.
Recent Journal, 246-250, 2013
72013
Investigation of the process of roots peeling by steam method
O Tereshkin, D Dmitrevsky
Journal of EcoAgriTourism 5 (1), 23–25, 2009
72009
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
ОГ Терешкін, НЮ Балацька
Харків: ХДУХТ, 2016
62016
The study of influence of the process of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined process of cleaning
O Tereshkin, D Horielkov, D Dmitrevsky, V Chervonyi
EUREKA: Life Sciences 6, 24–30, 2016
52016
Новые принципы конструирования почвообрабатывающей техники
АИ Филиппов, НД Лепешкин, АН Точицкий, ДВ Заяц
Гродно: ГГАУ, 2016
52016
Theoretical modeling of the heat treatment process vegetables during their peeling
ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський
Technology audit and production reserves 1 (1 (27)), 57-65, 2016
4*2016
Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини
ОГ Терешкін
Харків: ХДУХТ, 2014
42014
Розробка методики дослідження процесу відокремлення луски цибулі ріпчастої та експериментальної установки для її реалізації
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Обладнання та технології харчових виробництв, 58-63, 2012
42012
Удосконалення апаратурного оформлення процесу очищення коренебульбоплодів від шкірки
ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
42008
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
ГМ Постнов, ОГ Терешкін, ДВ Дмитревський, ІВ Василець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
32015
Организация и техническое оснащение специализированных магазинов
ОГ Терешкин, ДВ Горелков
Профессиональное оборудование торговое, пищевое, упаковочное, складское, 7–14, 2006
32006
Модернизация и конструирование оборудования
Г Дейниченко, А Простаков, О Терешкин, В Дуб
Питание и общество, 24-25, 2001
32001
Методологічні аспекти формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі. Монографія
ЛП Малюк, ОГ Терешкін, ОЮ Давидова, ТП Кононенко, НВ Полстяна, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
22019
Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження
АБ Горальчук, СМ Губський, ОГ Терешкін, ОВ Котляр, СБ Омельченко, ...
22017
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
ОГ Терешкін, ДВ Горєлков, ДВ Дмитревський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
22013
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Навч. посібник.
ГВ Дейниченко, ІВ Золотухіна, ДВ Горєлков, ОГ Терешкін
Харків: ХДУХТ, 2011
22011
Енергозберігаючі технології в харчовій промисловості
ОГ Терешкін, ОВ Балик
Стратегия качества в промышленности и образовании 1 (2), 37 – 39, 2010
2*2010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20