Подписаться
Cherednichenko Olena
Cherednichenko Olena
Другие именаЧередниченко Елена, Чередніченко Олена
доцент економіки, НУБіП України
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Активізація інноваційної діяльності в агропромисловому виробництві
ПП Руснак, ОО Чередніченко
Економіка АПК, 10-16, 2007
332007
Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure
O Cherednichenko, L Bal-Prylypko, M Paska, M Nikolaenko
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 723 (3), 032086, 2021
322021
Rationale and economic feasibility of improving the technology of long-term storage of meat products
O Cherednichenko, L Bal-Prylypko
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 548 (2), 022053, 2020
262020
Modern condition and development of the specialized enterprises–rape producers
O Cherednichenko, L Bal-Prylypko
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 315 (2), 022018, 2019
192019
Economic aspects of manufacture and consumption of meat and meat products.
O Cherednichenko
152017
Models of research activity measurement: web-based monitoring implementation
O Cherednichenko, O Yanholenko, O Iakovleva, O Kustov
Information Systems: Education, Applications, Research: 7th SIGSAND/PLAIS …, 2014
152014
Issues of fact-based information analysis
NV Sharonova, A Doroshenko, O Cherednichenko
142018
До питання виробництва і збереження якості м’яса та м’ясопродуктів
ОО Чередніченко
Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту 110, 163-165, 2007
102007
Towards the technology of employers’ requirements collection development
O Cherednichenko, M Vovk, O Yanholenko, O Yakovleva
Integrated Computer Technologies in Mechanical Engineering: Synergetic …, 2020
92020
Current state and development of specialized enterprises–producers of sunflower
O Cherednichenko
Modern management review 27 (2), 7-13, 2020
82020
Do pytannia vyrobnytstva i zberezhennia yakosti miasa ta miasoproduktiv.[To the issue of production and preservation of the quality of meat and meat products]
OO Cherednichenko
Nauk. visn. Nats. ahrar. un-tu, 163-165, 2007
72007
Forecasting the sale price of pork in agricultural enterprises
L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, L Stepasyuk, O Cherednichenko, A Lialyk
Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 8 (4 …, 2022
62022
An analysis of the current state of the food industry of Ukraine and determining the prospects for its development
O Cherednichenko
Modern Management Review 27 (1), 2020, 2020
62020
Economic aspects of production and consumption of milk and dairy products.
O Cherednichenko, O Pashchenko
62018
Оцінка конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств молочної галузі.
ОО Чередніченко
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013
62013
Economical assessment of medicinal plants market concentration and monopolization level in Ukraine
T Mirzoieva, V Heraimovych, I Humeniuk, O Tomashevska, ...
E3S Web of Conferences 164, 09025, 2020
52020
Особливості ефективного функціонування олійножирового підкомплексу
ОО Чередніченко
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія “Фінанси і …, 2011
52011
Towards structuring of electronic marketplaces contents: items normalization technology
O Cherednichenko, O Yanholenko, M Vovk, N Sharonova
42020
Реінжиніринг як один із ефективних способів поліпшення господарської діяльності
ОО Чередніченко
Науковий вісник національного університету біоресурсів і природокористування …, 2012
42012
Current problems of the meat processing industry and practical approaches to enhancing the formulations of sausage products
L Bal-Prylypko, M Nikolayenko, O Cherednichenko, S Danylenko, ...
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 27, 2022
32022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20