Організація проектно-дослідницької діяльності з хімічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах ЮВ Момот, НВ Гнітій РВВ ПУСКУ, 2008 | 6 | 2008 |
Свинарство ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021 | 3 | 2021 |
Основні хвороби винограду, що впливають на якість та безпечність НВ Гнітій, ЗП Рачинська, ОВ Кириченко Видавництво «Растр-7», 2020 | 1 | 2020 |
Сировина рослинного і тваринного походження ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | 1 | 2019 |
Аналітична хімія ПІБ НПП, НВ Гнітій | 1 | 2018 |
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ І ФЕНОТИПУ НА М'ЯСНІСТЬ ТУШ СВИНЕЙ ГО Бірта, ЮГ Бургу, НВ Гнітій, ЗЯ Котова The 1 st International scientific and practical conference “Modern research …, 2023 | | 2023 |
Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання НО Офіленко, НВ Гнітій Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Безпечність харчових добавок ГО Бірта, НВ Гнітій Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023 | | 2023 |
Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2022 | | 2022 |
ГІСТОЛОГІЧНА БУДОВА М’ЯЗІВ СВИНЕЙ ГО БІРТА, ЮГ БУРГУ, ЗП РАЧИНСЬКА, НВ ГНІТІЙ Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
Свинарство з основами біотехнології ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, НВ Гнітій GlobeEdit, 2022 | | 2022 |
Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава ДО Гіболенко, НВ Гнітій ПУЕТ, 2022 | | 2022 |
Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій Полтавський державний аграрний університет, 2022 | | 2022 |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПРЕСЕРВІВ З ОСЕЛЕДЦЯ ТГ Бондарець, НВ Гнітій | | 2020 |
Виявлення фальсифікації плавленого сиру НВ Гнітій, АД Годунок | | 2020 |
ЕКСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ НВ Гнітій, АО Яценко | | 2020 |
ЕСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ АО Яценко, НВ Гнітій Редакційна колегія, 171, 2020 | | 2020 |
ФІЗИКО-ХІМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ АД Годунок, НВ Гнітій | | 2020 |
ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ТГ Бондарець, НВ Гнітій | | 2020 |
ЕКСПЕРТИЗА ВЕРШКОВОГО МАСЛА ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ А Дмітряєва, І Бондар, НВ Гнітій | | 2020 |