Підписатись
Надія Володимирівна Гнітій, Надежда Владимировна Гнитий,  Nadya Vladimirovna Gnitiy
Надія Володимирівна Гнітій, Надежда Владимировна Гнитий, Nadya Vladimirovna Gnitiy
ПУЕТ, кафедра химии
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація проектно-дослідницької діяльності з хімічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах
ЮВ Момот, НВ Гнітій
РВВ ПУСКУ, 2008
42008
Основні хвороби винограду, що впливають на якість та безпечність
НВ Гнітій, ЗП Рачинська, ОВ Кириченко
Видавництво «Растр-7», 2020
12020
Сировина рослинного і тваринного походження
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
12019
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ І ФЕНОТИПУ НА М'ЯСНІСТЬ ТУШ СВИНЕЙ
ГО Бірта, ЮГ Бургу, НВ Гнітій, ЗЯ Котова
The 1 st International scientific and practical conference “Modern research …, 2023
2023
Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання
НО Офіленко, НВ Гнітій
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Безпечність харчових добавок
ГО Бірта, НВ Гнітій
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023
2023
Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів
ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2022
2022
ГІСТОЛОГІЧНА БУДОВА М’ЯЗІВ СВИНЕЙ
ГО БІРТА, ЮГ БУРГУ, ЗП РАЧИНСЬКА, НВ ГНІТІЙ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
Свинарство з основами біотехнології
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, НВ Гнітій
GlobeEdit, 2022
2022
Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава
ДО Гіболенко, НВ Гнітій
ПУЕТ, 2022
2022
Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней
ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій
Полтавський державний аграрний університет, 2022
2022
Свинарство
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
2021
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПРЕСЕРВІВ З ОСЕЛЕДЦЯ
ТГ Бондарець, НВ Гнітій
2020
Виявлення фальсифікації плавленого сиру
НВ Гнітій, АД Годунок
2020
ЕКСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
НВ Гнітій, АО Яценко
2020
ЕСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
АО Яценко, НВ Гнітій
2020
ФІЗИКО-ХІМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ
АД Годунок, НВ Гнітій
2020
ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
ТГ Бондарець, НВ Гнітій
2020
ЕКСПЕРТИЗА ВЕРШКОВОГО МАСЛА ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
А Дмітряєва, І Бондар, НВ Гнітій
2020
АНАЛІЗ ЯКОСТІ КАВИ РОЗЧИННОЇ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
ОР Голубицька, НВ Гнітій
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20