Підписатись
Надія Володимирівна Гнітій, Надежда Владимировна Гнитий,  Nadya Vladimirovna Gnitiy
Надія Володимирівна Гнітій, Надежда Владимировна Гнитий, Nadya Vladimirovna Gnitiy
ПУЕТ, кафедра химии
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація проектно-дослідницької діяльності з хімічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах
ЮВ Момот, НВ Гнітій
РВВ ПУСКУ, 2008
52008
Свинарство
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
12021
Основні хвороби винограду, що впливають на якість та безпечність
НВ Гнітій, ЗП Рачинська, ОВ Кириченко
Видавництво «Растр-7», 2020
12020
Сировина рослинного і тваринного походження
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
12019
Аналітична хімія
ПІБ НПП, НВ Гнітій
12018
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ І ФЕНОТИПУ НА М'ЯСНІСТЬ ТУШ СВИНЕЙ
ГО Бірта, ЮГ Бургу, НВ Гнітій, ЗЯ Котова
The 1 st International scientific and practical conference “Modern research …, 2023
2023
Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання
НО Офіленко, НВ Гнітій
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Безпечність харчових добавок
ГО Бірта, НВ Гнітій
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023
2023
Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів
ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2022
2022
ГІСТОЛОГІЧНА БУДОВА М’ЯЗІВ СВИНЕЙ
ГО БІРТА, ЮГ БУРГУ, ЗП РАЧИНСЬКА, НВ ГНІТІЙ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
Свинарство з основами біотехнології
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, НВ Гнітій
GlobeEdit, 2022
2022
Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. Полтава
ДО Гіболенко, НВ Гнітій
ПУЕТ, 2022
2022
Якість м'яса і сала різних м'ясних генотипів свиней
ГО Бірта, ЛВ Флока, НВ Гнітій
Полтавський державний аграрний університет, 2022
2022
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПРЕСЕРВІВ З ОСЕЛЕДЦЯ
ТГ Бондарець, НВ Гнітій
2020
Виявлення фальсифікації плавленого сиру
НВ Гнітій, АД Годунок
2020
ЕКСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
НВ Гнітій, АО Яценко
2020
ЕСПЕРТИЗА КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
АО Яценко, НВ Гнітій
2020
ФІЗИКО-ХІМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ
АД Годунок, НВ Гнітій
2020
ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМИ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
ТГ Бондарець, НВ Гнітій
2020
ЕКСПЕРТИЗА ВЕРШКОВОГО МАСЛА ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
А Дмітряєва, І Бондар, НВ Гнітій
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20