Подписаться
Пузік Л.М./Pusik L.  L. Puzik.  ORCID 0000-0002-5465-2771
Пузік Л.М./Pusik L. L. Puzik. ORCID 0000-0002-5465-2771
ХНТУСГ ім Петра Василенка Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Подтвержден адрес электронной почты в домене khntusg.com.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Doslidna sprava v ahronomii
AO Rozhov, VK Puzik, SM Kalenska, LM Puzik, SI Popover, SI Mazafarov
Maiden , Kharkov, Ukraine, 2016
312016
Зберігання гарбузових плодів Монографія
ВА Колтунов, ЛМ Пузік
Харків ХНАУ, 2004
262004
Дослідна справа в агрономії
АО Рожков, ВК Пузік, СМ Каленська, ЛМ Пузік
Майдан, 2016
142016
Дослідна справа в агрономії
АО Рожков, ВК Пузік, СМ Каленська, ЛМ Пузік, СІ Попов, ...
Харків, Майдан 1, 309, 2016
142016
Технологія зберігання плодів, овочів і винограду Навчальний посібник
ЛМ Пузік, ІМ Гордієноко
Харків Майдан, 2011
11*2011
Наукове обгрунтування та розробка заходів подовження строків споживання гарбузових овочів
ЛМ Пузік
НУБіП, 2010
11*2010
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain
N Osokina, V Lyubich, L Novak, T Pushkariova-Bezdil, O Priss, ...
Східно-Європейський ЖУРНАЛ передових технологій Technology and equipment of …, 2018
92018
ANALYSIS OF BAKERY PROPERTIES OF GRAIN OF NEW VARIETIES AND LINES OF WHEAT SPELTS
N Osokina, V Liubych, L Novak, T Pushkarova-Bezdil, O Priss, ...
«EUREKA: Life Sciences» (Food Science and Technology), 41 - 46, 2018
62018
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Лабораторний практикум
ЛМ Пузік
Видавництво Іванченка І.С.,Харків, 2016
6*2016
Капустяні овочі Технологія вирощування і зберігання . Монографія
ЛМ Пузік, ВА Колтунов, ОВ Романов
Харків, ФОП Іванченко І.С., 2015
6*2015
Екологічна стабільність гібридів капусти броколі
ЛМ Пузік, В Бондаренко
Вісник ХНАУ Сер Рослинництво, селекція, насінництво і овочівництво, 15-21, 2015
62015
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Опорний конспект лекцій.
ЛМ Пузік
Харків ХНАУ, 2013
6*2013
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Лабораторний практикум
ЛМ Пузік
Харків, ХНАУ, 2013
6*2013
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва . Опорний конспект лекцій
ЛМ Пузік
Харків ХНАУ, 2011
6*2011
Наукове обґрунтування та розробка заходiв подовження строкiв споживання плодiв гарбузових рослин: Дис… докт. с.-х. наук: 12.10. 10.-Харкiв, 2010.-326 с.
ЛМ Пузiк
62010
Зберiгання гарбузових плодiв
ВА Колтунов, ЛМ Пузiк
62004
Технологія зберігання і переробки зерна. Навчальний посібник
ЛМ Пузік, ВК Пузік
Харків, Видавництво Точка, 2013
5*2013
Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч
ЛМ Пузік, ІМ Гордієнко
Посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. ВВ Докучаєва. Харків, 2011
52011
Research into preservation of broccoli depending on the treatment with antimicrobic preparations before storage
L Pusik, V Pusik, N Lyubymova, V Bondarenko, L Gaevaya
Східно-ЄвропейськийЖУРНАЛ передових технологій. Technology and equipment of …, 2018
42018
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF ANTIMICROBIAL PREPARATIONS ON THE SHELF LIFE OF BROCCOLI CABBAGE
L Pusik, V Pusik, N Lyubymova, V Bondarenko, G L
«EUREKA: Life Sciences» (Food Science and Technology), 13 - 19, 2018
42018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20