Подписаться
Оксана Володимирівна Дишкантюк (Oksana Dyshkantіuk)
Оксана Володимирівна Дишкантюк (Oksana Dyshkantіuk)
Міжнародний гуманітарний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене mgu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сутність гостинності як економічної категорії
АІ Мартієнко, ОВ Дишкантюк
Економіка: реалії часу, 30, 2017
462017
Індустрія гостинності та туризм в умовах COVID-19: світова практика та українські реалії
ОВ Дишкантюк, ОВ Дишкантюк, ЛМ Потьомкін, ЛМ Потьомкін, ...
282021
Формування інфраструктурного забезпечення сфери гостинності
ОВ Дишкантюк
Економіст, 25-28, 2016
222016
Modern hotel business management tools
O Dyshkantiuk, S Salamatina, L Polishchuk, I Komarnytskyi, ...
International Journal of Advanced Research in Engineering and Technology 11 (6), 2020
212020
Теоретичні основи функціонування індустрії гостинності
ОВ Дишкантюк
Економіка: реалії часу, 96-101, 2015
202015
Туристичне країнознавство
ВФ Семенов
Одеса: Атлант, 2010
182010
The dynamic model of customer focus management in the hotel business based on Markov chains
S Bondarenko, Y Robul, O Dyshkantiuk, A Mohylova, S Salamatina, ...
International Journal of Scientific & Technology Research 9 (3), 1132-1139, 2020
172020
Sutnist hostynnosti yak ekonomichnoi katehorii
AI Martiienko, OV Dyshkantiuk
Ekonomika: realii chasu. Naukovyi zhurnal 2 (30), 72-78, 2017
172017
Formuvannia infrastrukturnoho zabezpechennia sfery hostynnosti [Formation of infrastructure support of hospitality sector]
OV Dyshkantiuk
Ekonomist 7, 25-28, 2016
152016
Гастрономічний туризм: підручник
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк
Одеса: Олді-Плюс, 2021
142021
Sutnist hostynnosti yak ekonomichnoi kategorii [The essence of hospitality as economic category]
AI Martienko, OV Dyshkantiuk
Ekonomika: realii chasu-Economics: time realities 2 (30), 72-78, 2017
102017
Формування ефективних комунікацій на підприємствах індустрії гостинності як механізм підвищення якості управління персоналом
ОБ Каламан, ОБ Каламан, ОВ Дишкантюк, ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ...
82023
Потенціал ресторанного господарства Одещини в розвитку гастрономічного туризму
ОВ Дишкантюк, ДО Харенко, ЛМ Івичук
Економіка харчової промисловості, 31-39, 2018
82018
Економіка вражень - сучасний етап розвитку суспільного виробництва
ОВ Дишкантюк
Економіка харчової промисловості 8 (4), 3-9, 2016
82016
Economy of impressions–current stage of Development of social production
O Dyshkantiuk
Ekonomika kharchovoi promyslovosti 8 (4), 3-9, 2016
72016
Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti [Theoretical foundations of the hospitality industry] Ekonomika: realii chasu–Economy: realities of time, 6 (22). 96-101
OV Dyshkantiuk
72015
Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti [The essence of hospitality as an economic category] Ekonomika: realii chasu–Economy: realities of time, 2 (30). 72-78
OV Dyshkantiuk, AI Martiienko
72015
Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов: учебное пособие
ЛА Иванова, ОВ Дышкантюк, СЕ Полевая
Одесская национальная академия пищевых технологий. - Херсон: ОЛДИ-ПЛЮС, 2014
7*2014
Дефініція сутності менеджменту маркетингових комунікацій на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ОБ Каламан, ОВ Дишкантюк, КВ Власюк
Економічний простір, 67-72, 2022
62022
Гастрономія як важливий елемент розвитку індустрії гостинності
ОВ Дишкантюк, ДО Харенко, СЄ Саламатіна, ЛМ Івичук, ВС Бородіна, ...
Економічна та продовольча безпека України 5 (3-4), 60-73, 2017
6*2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20