Подписаться
Оксана Володимирівна Дишкантюк (Oksana Dyshkantіuk)
Оксана Володимирівна Дишкантюк (Oksana Dyshkantіuk)
Міжнародний гуманітарний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене mgu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сутність гостинності як економічної категорії
АІ Мартієнко, ОВ Дишкантюк
Економіка: реалії часу, 30, 2017
322017
Індустрія гостинності та туризм в умовах COVID-19: світова практика та українські реалії
ОВ Дишкантюк, ОВ Дишкантюк, ЛМ Потьомкін, ЛМ Потьомкін, ...
232021
Формування інфраструктурного забезпечення сфери гостинності
ОВ Дишкантюк
Економіст, 25-28, 2016
212016
The dynamic model of customer focus management in the hotel business based on Markov chains
S Bondarenko, Y Robul, O Dyshkantiuk, A Mohylova, S Salamatina, ...
International Journal of Scientific & Technology Research 9 (3), 1132-1139, 2020
152020
Modern hotel business management tools
O Dyshkantiuk, S Salamatina, L Polishchuk, I Komarnytskyi, ...
International Journal of Advanced Research in Engineering and Technology 11 (6), 2020
152020
Теоретичні основи функціонування індустрії гостинності
ОВ Дишкантюк
Економіка: реалії часу, 96-101, 2015
132015
Sutnist hostynnosti yak ekonomichnoi katehorii
AI Martiienko, OV Dyshkantiuk
Ekonomika: realii chasu 2 (30), 72-78, 2017
122017
Потенціал ресторанного господарства Одещини в розвитку гастрономічного туризму
ОВ Дишкантюк, ДО Харенко, ЛМ Івичук
Економіка харчової промисловості, 31-39, 2018
92018
Sutnist hostynnosti yak ekonomichnoi kategorii [The essence of hospitality as economic category]
AI Martienko, OV Dyshkantiuk
Ekonomika: realii chasu-Economics: time realities 2 (30), 72-78, 2017
82017
Економіка вражень - сучасний етап розвитку суспільного виробництва
ОВ Дишкантюк
Економіка харчової промисловості 8 (4), 3-9, 2016
72016
Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti [Theoretical foundations of the hospitality industry] Ekonomika: realii chasu–Economy: realities of time, 6 (22). 96-101
OV Dyshkantiuk
72015
Teoretychni osnovy funktsionuvannia industrii hostynnosti [The essence of hospitality as an economic category] Ekonomika: realii chasu–Economy: realities of time, 2 (30). 72-78
OV Dyshkantiuk, AI Martiienko
72015
Дефініція сутності менеджменту маркетингових комунікацій на підприємствах готельно-ресторанного господарства
ОБ Каламан, ОВ Дишкантюк, КВ Власюк
Економічний простір, 67-72, 2022
62022
Гастрономічний туризм: підручник
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк
Одеса: Олді-Плюс, 2021
62021
Гастрономія як важливий елемент розвитку індустрії гостинності
ОВ Дишкантюк, ДО Харенко, СЄ Саламатіна, ЛМ Івичук, ВС Бородіна, ...
Економічна та продовольча безпека України 5 (3-4), 60-73, 2017
6*2017
Economy of impressions–current stage of Development of social production
O Dyshkantiuk
Ekonomika kharchovoi promyslovosti 8 (4), 3-9, 2016
62016
Формування ефективних комунікацій на підприємствах індустрії гостинності як механізм підвищення якості управління персоналом
ОБ Каламан, ОБ Каламан, ОВ Дишкантюк, ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ...
52023
Analysis of gastronomic events: a case study of Portugal
D Kharenko, O Dyshkantiuk, L Ivychuk
Технологический аудит и резервы производства 1 (5 (39)), 79-85, 2018
52018
Дизайн интерьера отельно-ресторанных объектов: учебное пособие
ЛА Иванова, ОВ Дышкантюк, СЕ Полевая
Одесская национальная академия пищевых технологий. - Херсон: ОЛДИ-ПЛЮС, 2014
5*2014
Туристичне країнознавство
ВФ Семенов, ОВ Дишкантюк, ВД Олійник
Вид. Грінь ДС, 2013
52013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20