Марія Паска | Maria Paska
Марія Паска | Maria Paska
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016
452016
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково …, 2011
162011
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
14*2013
Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages
MZ Paska, II Markovych, RP Simonov
132013
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual
LV Bal'-Prylypko, NM Slobodianiuk, GY Polishchuk, MZ Paska, B V.Y
Kyiv: TsP «Komprint», 558, 2017
12*2017
Fiziolohichnyy̆ status orhanizmu buhay̆tsiv Volynsʹkoï myasnoï porody zalezhno vid typiv vyshchoï nervovoï diyalʹnosti [The physiological status of the organism of bull-calves …
MZ Paska
Naukovo-tekhnichnyy̆ byuleten–Scientific and Technical Bulletin 12 (3), 4, 2011
12*2011
Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок
РЙ Кравців, МГ Личук, МЗ Паска
Наукові праці.–Одеса.–2006.–Вип 28, 114-116, 2006
11*2006
Elaboration of production technology of semi-smoked sausages using lentil flour, thyme and juniper
I Markovych, M Paska, I Basarab
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2016
102016
Порівняльна оцінка якості яловичині NOR, PSE ТА DFD
МЗ Паска
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-63, 2015
10*2015
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise
МЗ Паска, ОІ Жук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10 (74)), 58-64, 2015
10*2015
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
102014
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
10*2014
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
МЗ Паска
В: Международный вестник ветеринарии, 55-60, 2013
10*2013
Моніторинг гематологічного профілю крові молодняку великої рогатої худоби волинської мясної породи
МЗ Паска
Вісник сумського університету.-Суми, 58-60, 2011
10*2011
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів
М Паска, О Маслійчук
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
9*2015
Вміст сульфгідрильних груп та глутатіону в бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за дії біологічно активних речовин
МЗ Паска
72013
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
МЗ Паска, ОВ Радзімовська, М Бурак
62020
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
M Paska, I Bal-Prylypko, O Masliichuk, M Lychuk
62020
Теоретичні аспекти розвитку барної справи/Марія Паска, Катерина Потопа
М Паска
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: зб. матеріалів наук.-практ …, 2020
62020
Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products
M Paska, O Masliichuk
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (35)), 2017
62017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20