Марія Паска | Maria Paska
Марія Паска | Maria Paska
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 2016
422016
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково …, 2011
152011
Lentil flour as protein supplement in the production of smoked sausages
M Paska, I Markovych, R Simonov
6th International Scientific Conference.–2013.–Р, 68-72, 2013
142013
Elaboration of production technology of semi-smoked sausages using lentil flour, thyme and juniper
I Markovych, M Paska, I Basarab
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2016
102016
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
102014
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
102013
Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок
РЙ Кравців, МГ Личук, МЗ Паска
Наукові праці.–Одеса.–2006.–Вип 28, 114-116, 2006
102006
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual
LV Bal'-Prylypko, NM Slobodianiuk, GY Polishchuk, MZ Paska, B V.Y
Kyiv: TsP «Komprint», 558, 2017
92017
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
92014
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
МЗ Паска
В: Международный вестник ветеринарии, 55-60, 2013
82013
Вміст сульфгідрильних груп та глутатіону в бугайців волинської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за дії біологічно активних речовин
МЗ Паска
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 100-102, 2013
72013
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk
EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017
62017
Mikrobiologhichna ta spozhyvcha kharakterystyka miasnykh posichenykh napivfabrykativ z dodavanniam luupynovogho boroshna ta dyvosylu
M Paska, O Masliichuk
Naukovyi visnyk LNUVM ta BT im. SZ Ghzhyckogho 18 (4), 121-123, 2016
62016
Білково-якісний показник яловичини збагаченої біологічно-активними речовинами
МЗ Паска, ІС Ромашко
Вінниця, 2012
62012
Fiziolohichnyy̆ status orhanizmu buhay̆tsiv Volynsʹkoï myasnoï porody zalezhno vid typiv vyshchoï nervovoï diyalʹnosti [The physiological status of the organism of bull-calves …
MZ Paska
Naukovo-tekhnichnyy̆ byuleten–Scientific and Technical Bulletin 12 (3), 4, 2011
62011
Білковий статус сироватки крові молодняку волинської м’ясної породи
МЗ Паска
Проблеми зооінженерії та вет. медицини: зб. наук. праць.–Харків, 120-126, 2011
62011
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
M Paska, I Bal-Prylypko, O Masliichuk, M Lychuk
52020
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo
M Paska, U Drachuk, O Masliichuk, V Vovk
Determination of toxicity of chopped meat-based semi-products in vivo/Maria …, 2017
52017
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise
МЗ Паска, ОІ Жук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10 (74)), 58-64, 2015
52015
Porivnialna otsinka yakosti chervonoho miasa, otrymanoho vid velykoi ta dribnoi rohatoi khudoby
IM Basarab, MZ Paska, IS Romashko
Nauk. visnyk LNUVM ta BT im. SZ Hzhytskoho, Lviv 17 (4), 64, 2015
5*2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20