Подписаться
Марія Паска | Maria Paska
Марія Паска | Maria Paska
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016
492016
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково …, 2011
152011
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual
LV Bal'-Prylypko, NM Slobodianiuk, GY Polishchuk, MZ Paska, B V.Y
Kyiv: TsP «Komprint», 558, 2017
14*2017
Fiziolohichnyy̆ status orhanizmu buhay̆tsiv Volynsʹkoï myasnoï porody zalezhno vid typiv vyshchoï nervovoï diyalʹnosti [The physiological status of the organism of bull-calves …
MZ Paska
Naukovo-tekhnichnyy̆ byuleten–Scientific and Technical Bulletin 12 (3), 4, 2011
13*2011
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-And Berry Puree
A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (8), 108, 2020
122020
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
МЗ Паска
В: Международный вестник ветеринарии, 55-60, 2013
12*2013
Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages
MZ Paska, II Markovych, RP Simonov
112013
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
M Paska, L Bal-Prylypko, O Masliichuk, M Lychuk
Харчова наука і технологія, 110-116, 2018
102018
ПОРіВНЯЛЬНА ОЦіНКА ЯКОСТі ЯЛОВИЧИНі NOR, PSE ТА DFD
МЗ Паска
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 2015
10*2015
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
102014
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
102013
Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок
РЙ Кравців, МГ Личук, МЗ Паска
Наукові праці.–Одеса.–2006.–Вип 28, 114-116, 2006
102006
Моніторинг гематологічного профілю крові молодняку великої рогатої худоби волинської м'ясної породи
МЗ Паска
9*2020
Elaboration of production technology of semi-smoked sausages using lentil flour, thyme and juniper
I Markovych, M Paska, I Basarab
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2016
92016
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise
МЗ Паска, ОІ Жук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10 (74)), 58-64, 2015
9*2015
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
9*2014
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко
М Паска
Проблеми активізації рекреаційно–оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020
82020
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів
М Паска, О Маслійчук
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
8*2015
Вміст сульфгідрильних груп та глутатіону в бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за дії біологічно активних речовин
МЗ Паска
82013
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
МЗ Паска, ОІ Графська, ОМ Кулик
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
72020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20