Подписаться
Марія Паска | Maria Paska
Марія Паска | Maria Paska
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського
Подтвержден адрес электронной почты в домене ldufk.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016
502016
Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure
O Cherednichenko, L Bal-Prylypko, M Paska, M Nikolaenko
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 723 (3), 032086, 2021
322021
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process.
L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
192022
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree
A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020
192020
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково …, 2011
182011
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
МЗ Паска, ОІ Графська, ОМ Кулик
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
152020
ПОРіВНЯЛЬНА ОЦіНКА ЯКОСТі ЯЛОВИЧИНі NOR, PSE ТА DFD
МЗ Паска
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 59-63, 2015
15*2015
Fiziolohichnyy̆ status orhanizmu buhay̆tsiv Volynsʹkoï myasnoï porody zalezhno vid typiv vyshchoï nervovoï diyalʹnosti [The physiological status of the organism of bull-calves …
MZ Paska
Naukovo-tekhnichnyy̆ byuleten–Scientific and Technical Bulletin 12 (3), 4, 2011
15*2011
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual
LV Bal'-Prylypko, NM Slobodianiuk, GY Polishchuk, MZ Paska, B V.Y
Kyiv: TsP «Komprint», 558, 2017
14*2017
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
МЗ Паска
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020
13*2020
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
132014
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
132013
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко
М Паска
Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020
122020
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
12*2019
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
122014
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
МЗ Паска
Междун. вестник ветеринарии, 55-60, 2013
12*2013
Моніторинг гематологічного профілю крові молодняку великої рогатої худоби волинської м'ясної породи
МЗ Паска
11*2020
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise
МЗ Паска, ОІ Жук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10 (74)), 58-64, 2015
11*2015
Сучасні тенденції формування функціональних продуктів
МЗ Паска, ОВ Лескович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
112014
Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages
MZ Paska, II Markovych, RP Simonov
112013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20