Некрасов Павло Олександрович, д.т.н., професор, Nekrasov P., doctor habilitatus, full professor
Некрасов Павло Олександрович, д.т.н., професор, Nekrasov P., doctor habilitatus, full professor
НТУ "ХПІ", факультет технології органічних речовин, кафедра технології жирів та продуктів бродіння
Verified email at kpi.kharkov.ua
TitleCited byYear
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
Одеська національна академія харчових технологій, 2017
72017
Дослідження фізіологічних властивостей жирових емульсійних систем, збагачених діацилгліцеридами
ПО Некрасов
Вопр. Химии и хим. технологи, 55-58, 2010
72010
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
62016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
62016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 49-57, 2016
62016
Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ВГ Гопкалов, ЮМ Плахотна
Технологический центр, 2010
62010
Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами
ПО Некрасов
НТУ" ХПІ", 2009
62009
Optimization of formulation composition of health whey–based beverage
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10 (79)), 49-57, 2016
52016
Дослідження харчової цінності діацилгліцеринової олії
ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ВГ Гопкалов
НТУ" ХПІ", 2010
52010
Медико-биологическое исследование напитка кисломолочного детского питания Биолакт
ПА Некрасов, НА Ткаченко, АС Авершина
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-39, 2013
42013
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов, ПО Некрасов, ОМ Півень, ...
Харків : Підручник НТУ «ХПІ», 2012
42012
Ферментативний метод отримання дієтичних структурованих ліпідів
ПО Некрасов, ОВ Подлісна, ЮМ Плахотна
Наукові праці НУХТ.–Київ: НУХТ, 26-29, 2009
42009
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems
N Tkachenko, P Nekrasov, T Makovska, L Lanzhenko
Технологический центр, 2016
32016
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення
ПО Некрасов, НА Ткаченко
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
32014
Дослідження кінетики процесу отримання структурованих ліпідів методом ферментативної трансетерифікації жирів
ПО Некрасов
Інтегровані технології та енергозбереження, 37-43, 2010
32010
Оптимізація жирнокислотного складу спредів
О Куренкова, Н Ткаченко, П Некрасов
Продовольча індустрія АПК, 11-15, 2016
22016
Математичне моделювання компонентного складу комбінованих йогуртових напоїв
НА Ткаченко, ПО Некрасов, АВ Копійко
Зернові продукти і комбікорми, 20-25, 2016
22016
Розробка рецептур маргаринів функціонального призначення методом математичного моделювання
ПО Некрасов
НТУ" ХПІ", 2010
22010
Термодинамічні аспекти процесу ферментативного гліцеролізу жирів
ПО Некрасов
НТУ" ХПІ", 2010
22010
Дослідження впливу структурованих ліпідів на перебіг процесів обміну в організмі
ПО Некрасов, ЮМ Плахотна, ТВ Горбач
НТУ" ХПІ", 2010
22010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20